Principal » Internet » Akvis hdrfactory7.0

Akvis hdrfactory7.0

Internet : Akvis hdrfactory7.0

Akvis HDRFactory este un instrument versatil pentru crearea de imagini HDR (gamă mare dinamică) cu o durată tonală mare și efectuați o corecție de bază a fotografiilor digitale.

Programul vă permite să creați imagini HDR dintr-o colecție de fotografii din același obiect care au fost făcute cu valori diferite de expunere (EV), specificând nivelul luminozității. Efectul lucrărilor și algoritmilor programului utilizat în acesta este imaginea, reflectând obiectul fotografiat pe un nivel mult mai ridicat de autenticitate decât imaginea de bază realizată cu o cameră digitală. Akvis HDrfactory vă permite să generați grafică despre gama de luminozitate comparabilă cu cea observată de ochiul uman. Imaginile HDR sunt caracterizate de m.în. Luminozitate, luminozitate, saturație și culori mai mari.

Prin crearea de imagini tonale mari, cel mai bun efect poate fi realizat cu 2-3 fotografii din același cadru. Cu toate acestea, nimic nu vă împiedică să utilizați tehnica HDR chiar și pentru o singură fotografie. Akvis HDRFactory oferă funcții pentru a genera imagini Pseudo-HDR care vă permit să îmbunătățiți realismul aproape orice fotografie.

Toate setările de ieșire modificate pot fi efectuate manual de către utilizator. Ei pot folosi imagini HDR, dar și pentru a corecta toate imperfecțiunile fotografiilor noastre. Instrumentul are un set mare de presetări predefinite (setări), permițând în timp real să vizualizeze efectul utilizării sale în imagine. Utilizatorul poate crea, de asemenea, propriile setări și le poate scrie pentru o utilizare ulterioară. Akvis HDRFactory este disponibil ca un instrument independent sau un fișier de software grafic fotoshop, elemente Photoshop și altele.

Recomandat
Lasă Un Comentariu