Principal » Internet » Akvis Draw8.0

Akvis Draw8.0

Internet : Akvis Draw8.0

Akvis Draw este un instrument necomplicat, dar foarte interesant pentru editarea fișierelor grafice, pe care le putem aplica filtrul potrivit, făcând orice fotografie sau imagine arata ca o schiță sau desen.

Utilizarea programului Akvis Draw este foarte simplu. Doar deschideți o fotografie sau o fotografie, apoi ajustați setările selectate pentru a vă putea bucura de fișierul grafic convertit după un timp. În acest fel, putem verifica cum este prezentată fotografia noastră în versiunea de desen sau pentru a păcăli pe cineva care încearcă să pretindă că tocmai am pictat portret sau am schițat peisajul.

Printre opțiunile disponibile, vom găsi diferite tipuri de parametri ajustabili, datorită căruia vom putea ajusta aspectul unei schițe la preferințele dvs. Akvis Draw vă permite să creați și desene alb-negru și colorate. Există, de asemenea, o funcție de editare a unei schițe pregătite cu un creion și o radieră, care vă permite să eliminați liniile inutile și să terminați lucrarea.

Akvis Draw oferă posibilitatea de a proceda simultan multe fișiere, de exemplu. Toate imaginile disponibile într-un anumit director. Întreaga operațiune (în funcție de numărul de fotografii sau imagini) durează maximum câteva minute.

Recomandat
Lasă Un Comentariu