Principal » Internet » Actualizarea fotografiilor Google - acum le veți vedea, de asemenea, datorită Chromecast

Actualizarea fotografiilor Google - acum le veți vedea, de asemenea, datorită Chromecast

Internet : Actualizarea fotografiilor Google - acum le veți vedea, de asemenea, datorită Chromecast

În ultima dată Google o mulțime de a face o aplicație utilizată pentru a răsfoi fotografiile despre fotografia moderată originală a popularității Google marcate Google. Am raportat că sincronizează fotografiile chiar și după ce utilizatorul demisionează de la utilizarea sa. Astăzi a apărut o nouă versiune a programului - de data aceasta Google a plasat utilizatorii să atragă utilizatorii cu funcții noi, destul de utile.

Cel mai important dintre ele se referă la lansarea compatibilității cu Chromecast. Prin urmare, este posibil să răsfoiți ambele fotografii și filme pe televizor. În plus, Google a împărtășit capacitatea de a afișa conținutul albumelor pe ecran chiar și atunci când utilizatorul nu le vizualizează în prezent pe telefonul smartphone.

Noua versiune a adăugat o funcție care va apela la utilizatorii comunicatorului cu cea mai recentă cameră Google, disponibilă pe Android 6.0.

Până acum numai pentru utilizatorii din Statele Unite, fotografiile Google vă permit să aveți, de asemenea, caracteristici extinse de marcare a utilizatorilor - este posibil să adăugați persoanele cu un cont Google, precum și să le combinați în grupuri întregi sau să marcați locația în care a fost fotografia marcată Luat. O nouă versiune a imaginilor Google poate fi găsită în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu