Principal » Internet » Actualizați note lipicioase. Note de acum încolo cu suportul de salt și Kaohoji

Actualizați note lipicioase. Note de acum încolo cu suportul de salt și Kaohoji

Internet : Actualizați note lipicioase. Note de acum încolo cu suportul de salt și Kaohoji

Microsoft tocmai a împărtășit cea mai recentă versiune a aplicației sale populare de note lipicioase, care vă permite să salvați note în ferestrele color plasate pe desktop, similar cu etichetele autoadezive. De acum încolo, utilizarea de note lipicioase poate fi într-adevăr mai convenabilă.

Este posibil să se supraîncălzească adăugarea de note din lista de salt, adică o listă de acces rapid, care este afișată în Windows când faceți clic dreapta pe pictogramele plasate în bara de activități. Probleme cu schimbarea layout-ului textului la scalarea ferestrelor.

Microsoft susține, de asemenea, că noile note lipicioase încep mai repede. În plus, pe lista de modificări, vom schimba și fontul implicit. Segoe Ui Emoji a fost schimbată în segoe UI în primul rând datorită serviciului Kohoomi, adică emoticoane japoneze care utilizează semnele Sylabarius Catakana:

[1/2

Abilitatea de a scrie note libere pe desktop a fost una dintre funcțiile pe care Microsoft a promovat cerneala Windows. Nimeni nu ar trebui, prin urmare, să surprindă faptul că actualizarea include doar o versiune a platformei Windows universale, nu applets cunoscute din versiunea ferestrei anterioare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu