Principal » Internet » Actualizare Opera pe Android: Mod de noapte, teme și notificări noi

Actualizare Opera pe Android: Mod de noapte, teme și notificări noi

Internet : Actualizare Opera pe Android: Mod de noapte, teme și notificări noi

Versiunea mobilă a browserului Opera a fost actualizată recent. Utilizatorii Android îl pot folosi și pot verifica posibilitățile de noi funcții. Și toate acestea sunt utile și, în al doilea rând, este greu de observat - cea mai recentă versiune vă permite să utilizați modul de noapte și motive, deși acestea nu sunt singurele știri.

Vorbind despre Opera Versiunea 46, pe care autorii descriu un blog nou. Cea mai importantă schimbare este cel mai probabil un mod de noapte. Datorită acestuia, este posibil să schimbați culoarea elementelor de interfață și să întunecați paginile să le citiți într-un mediu întunecat mai plăcut și nu s-ar freca.

[1/2

Detaliile acestei funcții pot fi verificate în setări. Utilizatorul are un cursor aici, pentru care nivelul de luminozitate al vieții de noapte poate fi ajutat. Interesant, utilizarea acestui mod nu trebuie să fie asociată cu necesitatea de a utiliza o temă întunecată, deși, desigur, efectul va fi apoi mai bun. Cu toate acestea, utilizatorii preferand culori luminoase de interfață pot folosi și la modul de noapte doar pentru a întuneca luminozitatea ecranului.

O altă noutate este totuși menționată deja cu ocazia unor teme de noapte, deși acestea pot fi dezamăgitoare pentru cei care se bazează pe dvs. să personalizeze ca browsere desktop. Opera oferă aici numai posibilitatea de a alege un motive luminoase, întunecate sau clasice, în care un accent roșu de culoare apare în partea superioară a aplicației.

[1/2

Modificările legate de interfață nu sunt totul în noul operă. Browserul a apărut, de asemenea, o nouă notificare care va informa cu privire la modul privat care rulează în fundal și facilitățile legate de centura de adrese. De aici, rulați acum scanerul de cod QR și copiați convenabil și lipiți abordează doar o singură atingere. În setările, la rândul său, a apărut posibilitatea demisiei din rezultatele căutării propuse. Potrivit operei, această posibilitate a fost aici, ca rezultat al multor cereri de utilizatori.

Opera din ultima versiune poate fi descărcată prin catalogul nostru de software. În plus față de ediția pe Android, este de asemenea disponibil pentru computerele Windows și MacOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu