Principal » Internet » Norton Internet Security Update foarte practică Internet Explorer

Norton Internet Security Update foarte practică Internet Explorer

Internet : Norton Internet Security Update foarte practică Internet Explorer

Norton Internet Security este cu siguranță unul dintre cele mai populare programe de furnizare a utilizatorilor de Internet. Siguranță. Programul oferă capabilități extinse de configurare și protecție împotriva programelor de phishing sau spyware ". Din păcate, după ultima actualizare, utilizatorii care utilizează Internet Explorer au avut probleme care le împiedică complet să utilizeze acest browser.

După actualizarea Norton Internet Security Internet Explorer 11 a încetat să funcționeze. Utilizatorii au primit un mesaj tipic la finalizarea procesului. Problema a apărut independent de extensiile și a vizat doar browserele Microsoft.

Din informațiile conținute în raportul de eroare, puteți afla că biblioteca dvs. IPSeng32 este responsabilă pentru aceasta.DLL care utilizează Norton Internet Security. Problema rezolvată după dezinstalarea pachetului, dar după reinstalarea și actualizarea la cea mai recentă versiune, Internet Explorer nu a început din nou.

Potrivit programatorilor din Symantec, vina a fost deja reparată. Pentru a evita problema, reporniți aplicația Norton LiveUpdate sau actualizați manual pachetul Norton Internet Security, prin meniul vizibil după ce faceți clic pe pictograma programului din tava de sistem. Repetați de mai multe ori până când programul informează despre lipsa de noi actualizări, restabilește funcționarea corectă a browserului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu