Principal » Internet » Actualizați pentru autoturismele Tesla: un alt pas la autonomie

Actualizați pentru autoturismele Tesla: un alt pas la autonomie

Internet : Actualizați pentru autoturismele Tesla: un alt pas la autonomie

Sub forma blogului oficial, Tesla Motors a apărut informații despre actualizările de software pentru modelul S și X la versiunea 7.1. Cu această ocazie, nu numai versiunea timpurie a noii funcții de convocare a fost prezentată, dar și perspectiva dezvoltării sale.

Despre cât de importantă pentru industria automobilelor a devenit convinsă în timpul târgului de la CES din acest an. În principiu, fiecare corporație care se respectă și-a prezentat apoi realizările sale în acest domeniu, ca un exemplu, computerul PX2 NVIDIA Drive sau Microsoft idei sunt descrise de către noi. Anunțurile mai interesante ale Tesla par a fi anunțate: Din cauza realizărilor care aduc aceste mașini la auto-uzură.

Tesla chemați setările și autopark invers în garaj

În stadiul actual, funcția Summon permite parcare automată în garaj, inclusiv sincronizarea cu un sistem de operare a porții. Numele referindu-se la „de asteptare “ nu este folosit pentru a exagera și anunță posibilitățile de a fi disponibilă în curând:

Ca parte a beta chemon, dorim ca clienții să se familiarizeze cu funcția din incintă. În cele din urmă, Tesla dvs. va fi capabilă să vină la dvs. de oriunde în țară, independent atunci când depășiți traseul decizia de a vă taxa. Acesta va fi, de asemenea, sincronizat cu calendarul dvs. pentru a afla când apare.

În comunicare nu a existat informații când funcția Summon în versiunea "țintă " va merge la utilizatori. Exemplul prezentat în comunicare este, evident, spectaculos, cu toate acestea, puteți presupune că o funcție mult mai devreme Citație va apărea în barja de aplicații locale, de exemplu, atunci când ia o mașină de la un loc de parcare. Starea corectă a vaporilor de locuri de parcare fără șofer poate fi o problemă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu