Principal » Internet » Actualizarea neagră va intra pe Bluetooth 4.0 Energie redusă pentru toate lumia din Windows Phone 8

Actualizarea neagră va intra pe Bluetooth 4.0 Energie redusă pentru toate lumia din Windows Phone 8

Internet : Actualizarea neagră va intra pe Bluetooth 4.0 Energie redusă pentru toate lumia din Windows Phone 8

Nokia, prin intermediul site-ului său web cu ajutorul dispozitivelor mobile, a anunțat introducerea de sprijin pentru tehnologia Bluetooth 4.0 energie redusă, pentru toate lumia de la Windows Phone 8. Tehnologia va fi livrată printr-o actualizare neagră, care va fi distribuită împreună cu o versiune actualizată a Windows Phone 8 sau GDR3.

Bluetooth 4.0 Energie scăzută este un standard de comunicare care vă permite să reduceți consumul de energie și numărul de date transmise la conectarea la alte dispozitive. Datorită acestui lucru, astfel de gadgeturi ca un monitor de ritm cardiac pentru alergători, ceasuri inteligente sau alte echipamente care lucrează în fundal vor putea să coopereze cu ușurință cu seria Lumia. Ar trebui adăugat că Bluetooth le este disponibil de la Actualizarea Amber, dar numai pentru smartphone-uri... de la raftul inferior, cum ar fi Lumia 520, 620, 625 sau 720. Modelele mai mari nu au primit funcția discutată, chiar și presupunerile pe care nu le vor primi niciodată, deoarece au fost eliberate pe piață fără modulele necesare care au apărut numai în căștile ulterioare. Din fericire, sa dovedit a fi neadevărat.

O astfel de cifră de afaceri a cazului se bucură de modele mai scumpe Lumia. Este bine că situația din Windows Phone 7 nu a fost repetată, unde modulul Bluetooth a fost foarte închis și nu susține toate standardele până în prezent. Satisfăcut ar trebui să fie toți cei care doresc să utilizeze pe noile gadgeturi Lumiac care să comunice folosind energia redusă Bluetooth. Nokia nu face acest lucru, finlandez, finalizează astfel cercul de destinatari ai viitoarelor lor dispozitive bazate pe noul standard Bluetooth.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu