Principal » Internet » Aiseesoft Video Editor

Aiseesoft Video Editor

Internet : Aiseesoft Video Editor

Ariseoft Video Editor este un instrument gratuit, multiplatform pentru editarea de bază și conversia materialelor video. Este îndreptată către destinatari mai puțin exigenți și vă permite să creați cu ușurință videoclipuri din sărbători, evenimente importante de familie etc.

Aplicația este foarte simplă de utilizat și de a împărtăși un număr de funcții utile în timpul procesării audio și video amator. Vom găsi opțiuni pentru rotirea și tăierea imaginii, manipularea atributelor video de volum sau de bază (luminozitate, contrast, saturație sau saturație), împărțirea și combinarea mai multor materiale într-una, precum și aplicarea unei imagini de semne apoase (text sau grafic ).

Aiseesoft Video Editor se ocupă perfect de majoritatea celor mai populare formate multimedia (MP4, M2TS, MTS, MOV, MKV, WMV, FLV, AVI, M4V, FLAC, OGG, M4A, M4R, AIFF, WAV, WMA și altele multiple) În calitate de 1080p și 4k, permițând transformarea materialului de ieșire la fișiere compatibile cu producătorii de frunte de dispozitiv portabil.

Creatorii au împărtășit instrumentul descris pentru sistemele de operare Windows și Mac OS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu