Principal » Internet » Aiseesoft Free Video Converter

Aiseesoft Free Video Converter

Internet : Aiseesoft Free Video Converter

Aisesoft Free Video Converter este o aplicație gratuită concepută pentru a transforma materialele video între cele mai populare formate, precum și pentru fișiere compatibile cu majoritatea dispozitivelor mobile.

Creatorii asigură că instrumentul se ocupă perfect de suport pentru peste 300 de cele mai populare formate video, printre care găsim M.în. MP4, AVI, MOV, WMV, MKV, FLV, MPG, TS, 3GP, ASF, VOB și multe altele. Contrar unui nume ușor înșelător, Aisesoft Free Video Converter vă permite, de asemenea, să convertiți fișierele audio între MP3, AAC, AC3, AIFF, M4R, WAV, WMA, AMR, Au, Flac, MP2, M4A, OGG etc. Aplicațiile au un set de setări predefinite pentru smartphone-uri, comprimate sau console de jocuri.

În plus față de conversia materialelor video, programul vă permite să creați ecrane de introducere interesante și o imagine TRASCOD 2D la 3D. Aisesoft Free Video Converter se ocupă foarte bine cu suport video la rezoluții înalte și vă permite să combinați mai multe fișiere într-una mai mare.

Aisesoft Free Free Converter Funcționar nu aparține complicat. Lucrul cu aplicația ar trebui să înceapă prin încărcarea fișierelor pe care am dori să le procesăm. Este posibilă încărcarea atât a videoclipurilor unice, cât și a întregului cataloage media. Următorul pas este configurația parametrilor de ieșire audio / video și definiți locația în care vor fi salvate fișierele de ieșire.

Instrumentul descris a fost pus la dispoziție pentru sistemele de operare Windows și Mac OS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu