Principal » Android » AWRILY2.2.9

AWRILY2.2.9

Android  : AWRILY2.2.9

Informează aerul despre calitatea aerului și despre smogul din Cracovia și zona înconjurătoare. În aplicația puteți seta alarme cu concentrații ridicate de impurități în zona imediată (bazată pe GPS) și urmați aerul în locurile selectate, după adăugarea acestora în lista de favorite.

Proiectul a fost binevenit de Kraków în senzori, examinând concentrația de substanțe și praful dăunător suspendat în aer în zona din Cracovia și cea mai apropiată cartiere (Bębkowice, marele sat, Giebułtów, Grelica Murowana și așa mai departe). Datele sunt prezentate în caractere intuitive pe hartă. Puteți vedea istoricul schimbării, previziunile în curând vor fi, de asemenea, disponibile.

După selectarea punctului (sau detectarea automată a poziției), puteți verifica datele detaliate privind tipurile de poluare specifice. Puteți primi, de asemenea, alarme cu depășirea nivelului de contaminare, prin care se poate oferi valoarea indexului CAQI al acestui nivel. Aplicația aeriană vă permite, de asemenea, să urmați aerul în locuri din lista de favorite. Pentru a adăuga un loc la favorite, atingeți-l pe hartă în aplicație.

APP APP vă permite, de asemenea, să navigați istoria animată a schimbării, dar această caracteristică necesită încă o muncă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu