Principal » Internet » Aerly - Informații curente despre SMOGU în Cracovia

Aerly - Informații curente despre SMOGU în Cracovia

Internet : Aerly - Informații curente despre SMOGU în Cracovia

Este adevărat că aplicațiile nu îmbunătățesc calitatea aerului la care respirăm, dar informăm despre amenințări și putem ridica conștientizarea cetățenilor la acest subiect. După plume și canar vă recomand o altă aplicație care oferă informații despre poluanții din atmosferă - aerisit. Aceasta face parte din proiectul de monitorizare a aerului din Krakow care oferă informații foarte precise despre poluanți.

Aerly promo

Proiectul aerian a avut un oraș în senzori ulteriori, examinând concentrația de substanțe și praful dăunător suspendat în aerul din Cracovia și cel mai apropiat cartiere (Będkowice, satul mare, Giebułtów, Grelica Murowana și așa mai departe). Datele sunt prezentate într-o hartă intuitivă pe hartă de pe site și în aplicația Android. Deocamdată, puteți vedea istoria schimbării și, în curând, va fi disponibilă și o prognoză (ca în Plume).

În aplicație, vom vedea aceleași date și puteți utiliza locația curentă a smartphone-urilor și puteți citi datele pentru vecinătatea imediată, în ceea ce privește Cracovia.

Aceste informații pot fi combinate cu trimiterea de alarme cu poluare ridicată a aerului în apropiere. Puteți, desigur, să vă stabiliți un nivel mai sus pe care va fi pornit alarma. Aplicația aeriană vă permite, de asemenea, să urmăriți aerul în locurile din lista de favorite, de exemplu în zona școlii la care participă copiii sau locul lor de reședință al membrilor familiei. Pentru a adăuga un loc la favorite, atingeți-l pe hartă în aplicație.

[1/2

Aplicația AIRLY vă permite, de asemenea, să vizualizați date detaliate despre locația selectată și istoricul animat de schimbare, dar această funcție necesită încă o muncă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu