Principal » Internet » Fluxul de aer2.4.1

Fluxul de aer2.4.1

Internet : Fluxul de aer2.4.1

Fluxul de aer vă permite să vizionați confortabil materialele selectate de pe computerul dvs. pe dispozitivele Apple TV și Chromecas.

Folosirea fluxului de aer este fabulos simplu. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați tehnica "drag and drop " pentru a pune orice film în fereastra principală a programului și apoi începe să vizionați. Este demn de remarcat aici că fluxul de aer acceptă, de asemenea, subtitrări în filmele DVD și Blu-ray. De remarcat este, de asemenea, suport complet de sunet 5.1 atât în ​​cazul cromasca, cât și a Apple TV. Important, în timpul screening-ului într-un grad neglijabil, consumă resurse de calculator.

De asemenea, fluxul de aer vă permite să creați liste de redare, datorită căruia după finalizarea unui episod serial, nu trebuie să abordăm computerul pentru a transforma un altul. Confortul de utilizare oferă, de asemenea, o funcție de memorare în care am terminat vizionarea unui film dat, așa că ne întoarcem la el, vom începe să arătăm în același loc în care l-am întrerupt ultima oară.

Recomandat
Lasă Un Comentariu