Principal » Internet » Aridroid sigură din nou? Creatorii asigură că au eliminat decalajul

Aridroid sigură din nou? Creatorii asigură că au eliminat decalajul

Internet : Aridroid sigură din nou? Creatorii asigură că au eliminat decalajul

La începutul lunii decembrie, v-am informat despre o Lucere serioasă în instrumentul Airdroid. Din păcate, atât de gravă că singura cale de ieșire a fost apoi de a dezinstala aplicația și de a schimba de ex. Aplicarea pushbullet. Potrivit creatorilor de Aridroid, au reușit în cele din urmă să reacționeze, iar cea mai recentă versiune a aplicației mobile și desktop oferă o securitate adecvată.

Luka a fost descoperită de cercetătorii zimperiului și a fost raportată la 24 mai. Studio de nisip, producător de aplicații a recunoscut că problema are loc și va fi reparată. Ne-am putea aștepta la o altă actualizare eliminând decalajul. Așa nu sa întâmplat, în ciuda celor șapte luni, decalajul nu a fost reparat, deci o ieșire a fost lăsată - un avertisment al utilizatorilor. Cazul a devenit tare, cu atât mai mult că Aridroid a ajuns la 10-50 milioane de descărcare de la Google Play.

Creatorii din e-mailul ne-am trimis cu mândrie anunță - problema a fost rezolvată în actualizare.. Luka ar trebui să fie inclus în versiunea 4.0.0.3 pentru dispozitive mobile și versiunea 3.3.5.3 pentru computerele Windows sau MacOS. Producătorul menționează că canalul de comunicare HTTPS a fost modernizat și că metodele de criptare au fost îmbunătățite.

De la o altă parte, vom afla că securitatea utilizatorilor este importantă. Creatorii menționează că sunt conștienți de faptul că atacurile cibernetice sunt din ce în ce mai greu de asigurat, dar vor continua să lucreze la un proiect de îmbunătățire a Aridroid Ce să se traducă într-un nivel ridicat de siguranță.

Pentru a asigura un nivel adecvat de securitate pe care trebuia să-l așteptăm mult timp deoarece aparent Airdroid este un instrument multiplatform. Este păcat că numai sistemul de sunet și pierderea posibilă a mii de utilizatori au ajutat creatorii să îmbrățișeze problemele multiplare.

Aridroid este din nou în software-ul nostru de baze de date, versiunea mobilă pentru Android și desktop-ul Windows.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu