Principal » Android » Calitatea aerului | Avionul

Calitatea aerului | Avionul

Android  : Calitatea aerului | Avionul

Avionul este o aplicație internațională de acoperire care poate fi combinată atât cu calitatea aerului disponibilă publică, cât și cu magazinele IQAir. Aplicația are avantajul că vă permite să verificați calitatea aerului la domiciliu și la locul de muncă, iar pe baza datelor colectate estimează calitatea aerului în apartament.

Pe o hartă tridimensională puteți vedea indicatorii de calitate a aerului și a vântului animat. Toate informațiile despre calitatea aerului de care aveți nevoie într-un singur loc. Aceasta este singura aplicație care oferă în timp real și previziuni privind poluarea aerului și datele meteorologice pentru peste 10.000 de orașe din întreaga lume.

Caracteristicile aplicației:

Date istorice, în timp real și prognozate privind datele privind poluarea aerului care contează: date detaliate privind poluanții cheie pentru peste 10.000 de orașe din peste 80 de țări.Prognoza de 7 zile și poluarea aerului: informații care vă ajută să vă planificați activitățile în aer liber.Recomandări privind sănătatea: Urmați sfaturile noastre pentru a reduce riscul de sănătate și pentru a obține o expunere minimă la poluare. Informații relevante pentru grupurile sensibile la astm sau alte boli respiratorii (plămâni).Informații despre vreme: într-un singur loc, informații despre temperatură, umiditate, condiții curente și informații meteo prognozate.Conectarea stației de monitorizare a calității aerului cu aplicație: // www.Avalvisual.Com / Monitorizarea calității aerului 6 Poluanți cheie: concentrația de urmărire a PM2 în timp real.5, PM10, ozon, dioxid de azot, dioxid de sulf și monoxid de carbon.Informații privind calitatea aerului "grupul sensibil ": informații și prognoze relevante pentru grupuri sensibile, inclusiv persoane cu boli respiratorii (plămâni), cum ar fi astmul.Datele istorice de date: Navigarea tendințelor de poluare a aerului pe termen scurt în ultimele 24 de ore.Ad-free: Bucurați-vă de aplicație fără anunțuri dificile.Stații de calitate a aerului de încredere: Accesul la citirile Ambasadei SUA și Consulatul SUA în RPC.

Recomandat
Lasă Un Comentariu