Principal » Internet » AI ca avocat? Masina Intelligence Ross se va ocupa de serviciile juridice pentru falimente

AI ca avocat? Masina Intelligence Ross se va ocupa de serviciile juridice pentru falimente

Internet : AI ca avocat? Masina Intelligence Ross se va ocupa de serviciile juridice pentru falimente

Care este diferența dintre un avocat inteligent și un avocat inteligent artificial? În afară de toate glumele rău intenționate, puteți spune că cealaltă este pur și simplu nevalidă. Cel puțin aceasta este firma legală de avocatură Baker & Hostetler, care a anunțat că tocmai a angajat artificialina la IBM. AI a numit "Ross ", care acționează pe calculatorul cognitiv IBM Watson, se ocupă de persoana juridică a falimentului. Până în prezent, muncitorul a angajat aproape 50 de persoane.

Ross, primul din lume avocat artificial, a fost folosit pentru a citi și înțelege literatura juridică, de a răspunde la întrebări cu privire la aceasta, să formuleze ipoteze, comportamentul de cercetare pe tema comandat și să acorde expertious, susținute de citate din materiale sursă. Toate în limba engleză obișnuită, în interacțiunea cu un pop-up în timp real. Creatorii lui Ross subliniază faptul că avocatul lor artificial învață, iar experiența a câștigat o experiență mai rapidă și mai eficientă.

Utilizarea Ross într-un cancelarii juridic semnificativ accelerarea consilierii umane și avocați, permițându-vă să limiteze rapid bogăția unei literaturi semnificative numai cele mai importante poziții - un precedent în timp, la urma urmei, trebuie să examineze mii de judiciare. Ross este, de asemenea, actualizat cu ceea ce se extinde în legea americană, permițându-vă să capturați cele mai recente dorințe legate de biroul clientului în care lucrează.

Partener, Baker & Hostetler, care folosesc Zilele Ross Odpierwszych când sunt disponibile, subliniază faptul că ei cred că mașinile cognitive și alte forme de SztuczneJinteligencji nu pot decât să îmbunătățească serviciile livrate clienților.Important în acest domeniu pentru a fi primul pentru a câștiga experiență pentru a utiliza asistenți inteligente înainte de a face. Ainni așteaptă o așteptare lungă - Creatorii lui Ross spun că au fost deja acorduri cu multe alte firme de drept care laudă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu