Principal » Internet » Afinitatea pentru Windows Photo deja stabil și mai ieftin cu 20%

Afinitatea pentru Windows Photo deja stabil și mai ieftin cu 20%

Internet : Afinitatea pentru Windows Photo deja stabil și mai ieftin cu 20%

Dacă intenționați să cumpărați un program grafic bun pentru un copac de Crăciun, în care veți putea lucra cu fotografii și imagini raster, asigurați-vă că verificați fotografia afinității pentru Windows și MacOS. Programul este deja stabil pe ambele platforme, iar până la 22 decembrie îl puteți cumpăra pentru 40 de dolari în loc de 50.

Despre fotografia afinității Este bine să știți că nu contează cu fișierele PSD, stocate în Photoshop, astfel încât să puteți activa la lucru, chiar dacă faceți schimb de fișiere cu alți membri ai echipei.

Programul va asigura, de asemenea, destul de bine atunci când provoacă negative digitale (DNG) și prime de la camere digitale. Suntem prevăzuți cu instrumentele de control al echilibrului și culorilor de alb, ajustarea manuală a obiectivului (geometria, aberațiile), îndepărtarea zgomotului, colorarea și curbele separă a tonurilor ușoare și întunecate. Există, de asemenea, instrumente pentru retușarea modului de a elimina ochii roșii și imperfecțiunile inutile (patch).

Programul are, de asemenea, un modul de formare separat, care funcționează foarte similar cu plugin-ul în Photoshop. [IMG = Peacock În fotografia afinității a fost, de asemenea, o parte pentru crearea de imagini HDR. În versiunea Windows a fost disponibilă din momentul beta, MacOS a apărut cu actualizarea de astăzi (versiunea 1.5). Acest modul este capabil să creeze și să proceseze imagini cu o adâncime de 32 de biți pe canal, oferă un spațiu de lucru pentru imaginile tonului de cartografiere ale HDR și LDR. În plus, fotografia afinității are posibilitatea de a trimite imagini cu o profunzime mare de câmp cu câteva fotografii. Programul a câștigat, de asemenea, opțiunea de import și exportând imagini în format operator.

Împreună cu această fotografie de afinitate de actualizare pentru MacOS a câștigat (și pentru Windows deja a avut) OpenColorio, o nouă sondă de culori, unelte de fixare pentru uneltele de vopsire, inclusiv dinamica periei, posibilitatea de a lucra cu imagini de 360 ​​° și multe alte știri. Programul se dezvoltă foarte dinamic și merită urmat și, în special, merită să cumpărați înainte de 22 decembrie, când puteți economisi 10 $.

Îmbrăcăminte pe tort este un set macro gratuit pentru fotografia afinității. Le puteți obține după înregistrarea pe promovarea site-ului. Trebuie să știți că de la versiunea 1.5 Fotografia de afinitate vă permite să înregistrați și să jucați macro-uri și, de asemenea, să procesați automat mai multe imagini.

În baza noastră de date a programului, desigur, veți găsi o versiune de încercare a fotografiei de afinitate pentru MacOS. Din păcate, nu este disponibil pentru Windows.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu