Principal » Internet » Designer de afinitate pentru ferestre deja stabil și 20% mai ieftin

Designer de afinitate pentru ferestre deja stabil și 20% mai ieftin

Internet : Designer de afinitate pentru ferestre deja stabil și 20% mai ieftin

Grafica și designerii pot sărbători. Afinitatea Designer pentru Windows este deja stabil. Un program valoros pentru grafica vectorială care a cucerit inimile care lucrează la Mace, Mature și puteți spune deja că este un program multi-platform. Utilizatorii de Windows pot descărca versiunea trial, verifica funcționarea programului, precum și cumpăra o versiune comercială și ușor să-l utilizați la locul de muncă.

Afity Designer este potrivit pentru multe lucruri în care formele vectoriale vin în joc. Prelucrarea graficelor de design pe mână, icoane, logotipuri sau ilustrații. Este demn de remarcat faptul că acesta a fost mutat din MacOS cu atenție la detalii, astfel încât vă puteți baza pe Windows pentru aceleași funcții și aceeași viteză, impresionant.

Premiera unui design de afinitate stabil pentru Windows este, desigur, motivul pentru celebrare. Prin urmare, programul poate fi achiziționat cu 20% mai ieftin decât acesta va fi prețul său obișnuit. În acest sens, puteți fi răzuit pachetul gratuit, plin de diferite materiale auxiliare, care vor fi utile la proiectarea paginilor și a elementelor de interfață.

În prezent, Afinitatea Designer pentru Windows costa 30 de lire sterline, 40 de dolari sau 40 de euro. După promovare, acesta va costa 40 de lire sterline, 50 de dolari sau 50 de euro, clasa Kit și 58 de dolari.

[Vimeo = // Vimeo.COM / 172731032 Dacă cineva nu se simte convins, îți amintesc de câteva caracteristici cheie ale designerului de afinitate. Veți găsi aici un set complet de instrumente pentru editare raster și grafică vectorială, cu posibilitatea de a lucra pe straturi si culori (RGB, CMYK, Lab, Pantone și ICC). În timpul funcționării, puteți mări imaginea aproape nedeterminată (10 milioane la sută), iar la fiecare vizualizare puteți alege, de asemenea, un șablon pentru un dispozitiv mobil. Previzualizarea Pixel poate lucra în modul standard și "retina " pentru ecranele Hidpi. Instrumentele text vă permit să scrieți cu ajutorul stilurilor și plasați texte pe căi. De asemenea, puteți utiliza simboluri, cu mai multe versiuni și simboluri imbricate.

Designerul de afinitate suportă numeroase formate de fișiere, inclusiv SVG, EPS, PNG, PDF / X și PSD destul de bun. Istoria operațiunilor în proiect nu există limită de dimensiune și este salvată cu fișierul, ceea ce vă permite să renunțați la modificările în orice moment de lucru. În plus, interfața programului vă permite să vă configurați propriile abrevieri.

În cele din urmă, îți amintesc că pe Windows poți testa o fotografie de afinitate beta. În baza noastră de date, veți găsi o versiune de testare a Afinității Designner pentru Windows și pentru MacOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu