Principal » Internet » Adobe dispare din media socială poloneză

Adobe dispare din media socială poloneză

Internet : Adobe dispare din media socială poloneză

Deși rețelele sociale, nu toată lumea și uneori pot irita chiar și cei care nu folosesc în mod activ, sunt acum foarte mari. Din locul unde utilizatorii pot partaja conținut, fotografii cu prietenii, care le-au transformat într-un centre de comunicare reală. Foarte importantă a devenit un contact între companii și clienții săi și având grijă de imagine, pentru că o singură persoană nemulțumit exprimând opinii neonorantă cu privire la astfel de rețele este un adevărat viral anti-argowa, la care trebuie să reacționeze rapid. Etapa surprinzătoare a Adobe, care a decis să se retragă din mediile sociale poloneze.

Vom afla despre faptul că site-ul oficial al filialei poloneze pe Facebook și pe Twitter. Ei vor acționa până la sfârșitul acestei săptămâni, mai târziu ei va fi actualizat nu mai este cu conținut nou. Explicația situației după ce întrebările utilizatorilor nu este specifică, se spune că aici doar "schimba strategia companiei pe piața poloneză, care nu permite păstrarea acestor canale în forma sa actuală". Se pare pur și simplu la costurile de tăiere care au fost destinate PR sau reorganizarea puternică a acestui departament. Desigur, acest lucru nu schimbă posibilitatea de contact cu compania de asistență tehnică, va continua, de asemenea, să cumpere produse în Polonia. Adobe Polska în mesajele sale invită oamenii care doresc să fie la curent cu știrile companiei pentru site-urile internaționale, de limbă engleză din site-urile menționate mai sus.

Nu se cunoaște încă dacă aceeași soartă se va întâlni Adobe Polska Canal pe YouTube, dar nimic nu indică faptul că ar fi diferit. Filmele recente au fost plasate în urmă cu trei luni, ceea ce ar fi mai important că nu va fi actualizat. Este un pas bun de la Adobe? Pe de o parte, odată ce rețelele sociale nu au existat și totul a funcționat fără interferență. Pe de altă parte, acum trăim în alte vremuri și în cazul în care utilizatorul primește o anumită funcție, sau posibilitatea de contact, acest receptor nu este prea perceput în mod pozitiv. Sperăm că Adobe, la urma urmei, vom reveni la media socială poloneză.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu