Principal » Internet » Adobe demonstrează că abonamentul poate lupta împotriva pirateriei

Adobe demonstrează că abonamentul poate lupta împotriva pirateriei

Internet : Adobe demonstrează că abonamentul poate lupta împotriva pirateriei

Anul trecut, în timpul întâlnirii cu investitorii, Adobe a susținut că modelul de vânzări pe baza de abonament inhibat pirateriei. În cadrul conferinței din acest an, fenomenul a fost confirmat - deși Photoshop și Illustrator sunt încă pe vârfuri de clasament pe pagini neautorizate, pirateria pirateriei.

Copii ale programelor Adobe de la diferite tipuri de jumări și vitaminas sunt distribuite timp de peste 20 de ani și nimic nu indică faptul că ei dintr-o dată la oprire. După premiera fiecăruia dintre ele, cursa cracker începe, iar utilizatorii sunt în căutarea febră de modalități de a obține noi produse gratuit. La un an după lansarea Creative Cloud Adobe, el a anunțat că nu mai intenția (și puterea) să urmărească proprietarii de copii neautorizate ale programelor sale. În ciuda faptului că compania a ascuns un baston și a lăsat un morcov sub formă de abonamente care nu răspund tuturor, doi ani în guvern ar putea să se laude rezultate bune.

Modelul de vânzări bazat pe taxele de abonament pentru mulți oameni nu răspunde, dar în cazul programelor Adobe, care nu au fost niciodată ieftine, aparent funcționează. În cele din urmă, pentru câțiva dolari, puteți utiliza Photoshop o lună - acesta este un preț acceptabil chiar și pentru multe pasionaților și foarte atractivă pentru companiile mai mici. Este dificil să se măsoare modul în care pirateria efectiv a scăzut din cauza copii neautorizate ale software-ului, desigur, nu contează, dar numărul abonaților de Creative Cloud este în creștere și mulți dintre aceștia renunțând la programele de abonament obținute prin alte mijloace.

Președintele Adobe a fost în mod evident întrebat de investitori. Shantanu Narayen a confirmat:

Popularitate Cloud Creative este condus atât de dezvoltatori care intră pe piață, precum și de "Duminică Pirates ", pentru care prețul de intrare mai mic este o modalitate atractivă de a obține o copie a programelor autorizate.

Narayen a mai spus că discuțiile neoficiale au adesea aud despre persoanele foarte mulțumite de posibilitatea de a utiliza programe fără a-și încălca licențele. Pentru mulți mai devreme, nu a fost atins. Desigur, acest lucru nu înseamnă că Photoshopul de zi cu zi încetează să mai fie unul dintre cele mai des descărcate din programele P2P - pur și simplu este colectat mai puțin des. În plus, în ultimii ani, câteva alternative foarte interesante, care s-au convins utilizatorii că Photoshop nu este necesară pentru ei.

Exemplul Cloud Creative confirmă teoria că această accesibilitate și disponibilitate a produselor de înaltă calitate a fost cea mai bună modalitate de combatere a pirateriei în. Potrivit acestei filozofii, creativul Cloud oferă oportunități care nu sunt disponibile pentru deținătorii de programe crăpate - Accesul la aplicații mobile, posibilitatea de a împărtăși date între ele și programe de "dimensiuni complete ".

Adobe informează că, la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului trecut, Cloud Creative a avut 2,3 milioane de abonați. La sfârșitul celui de-al treilea trimestru al acestui an, acest număr a fost de 5,3 milioane. 684 mii de abonamente au sosit în ultimele trei luni. Acest lucru este în mod evident tradus în venituri impresionante. Narayen a arătat, de asemenea, că utilizatorii de Suite Creative CS6, adică ultimul pachet "cutie ", migrează deja la creativul nor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu