Principal » Internet » Adobe Photoshop Atacuri vulnerabile. Actualizați-l cât mai curând posibil

Adobe Photoshop Atacuri vulnerabile. Actualizați-l cât mai curând posibil

Internet : Adobe Photoshop Atacuri vulnerabile. Actualizați-l cât mai curând posibil

Dacă utilizați programe Adobe, descărcați august actualizări cât mai curând posibil. Adobe Phtoshop CC a avut lacune critice de tip de zi, permițând, printre altele, informații miniere și executării unui program rău intenționat.

Au fost descoperite lacunele în mai și Adobe a fost despre ei imediat informați. Amendamentele au fost emise la 13 august.

Notă privind modelele U3D

Buletinul schimbă în total 22 vulnerabilități critice în Photoshop. Diferențele avansate de avansare au deschis modul atacator de a obține privilegii de utilizatori și de a executa codul pe computerul victimei.

Vulnerabilitatea avea substraturi diferite și nu au fost descoperite simultan. Analiștii de la Fortinet au raportat lacune cu plugin-uri pentru Photoshop. Folosind-le, ați putea avea un atac prin intermediul fișierelor special concepute în format universal 3D (U3D), inclusiv modele 3D comprimate. De asemenea, lacurile au fost, de asemenea, în fișierele EXR și PCT de decodare. Vulnerabilitățile ulterioare au descoperit colegii lor de la inițiativa Trend Micro Zero, echipa TopSec Alpha și sursa incită.

Vulnerabilitatea a fost evaluată de Adobe ca fiind critică. Adobe recomandă actualizarea Photoshop CC cât mai curând posibil și alte programe din pachetul Cloud Creative. Versiunile Photoshop CC 19 sunt deosebit de amenințate.1.8 și mai devreme pe Windows și MacOS. Safe este actualul Photoshop CC 20.0.5.

Alte amendamente din august

Un total de 13 august Adobe a emis patch-uri pentru 119 susceptibilitate importantă și critică. Critica a fost de 25, dintre care 22 sunt vulnerabilitățile menționate mai sus ale Photoshop. În plus, cloud-ul creativ al clientului desktop și Adobe Experience Manager a fost inclus.

O parte separată de 76 de amendamente importante a fost lansată pentru Adobe Acrobat Reader. Unele dintre lacunele din acest program permit, de asemenea, executarea codului arbitrar, dar nu au fost la fel de periculoase ca și în Photoshop.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu