Principal » Windows » Codul de margine Adobe (Previzualizare)

Codul de margine Adobe (Previzualizare)

Windows  : Codul de margine Adobe (Previzualizare)

Adobe Edge Cod este un editor relativ mic și foarte ușor de utilizat, care vă permite să creați convenabil site-uri web folosind astfel de tehnologii precum HTML, CSS și JavaScript.

Se bazează pe proiectul Open Source 'Brakets, iar avantajele sale enorme sunt o interfață grafică ușoară și transparentă și o viteză mare. Programul oferă un set de bază și necesar pentru fiecare webmaster de funcții, printre care s-au găsit.în. Un mecanism de card care vă permite să lucrați simultan cu multe fișiere, precum și de rândurile de colorare a sintaxei și a rândurilor de numerotare.

În plus, codul Adobe EDGE a fost echipat cu mai multe opțiuni mici, dar semnificativ îmbunătățite. Discursul de introducere a funcțiilor Scoaterea din codul de liniuță, duplicați rândurile selectate, mutați-le în sus sau în jos la alt cod și comentarea liniilor individuale. Acestea sunt, de asemenea, disponibile din comenzile rapide adecvate, care îmbunătățește în continuare confortul de muncă cu editorul. Efecte de lucru Putem vedea într-un browser web în fiecare etapă făcând clic pe pictograma "Live Preview '.

Instrumentul suportă pe deplin tehnologiile HTML5 și CSS3. Acesta a fost integrat cu colecția de fonturi de Fonts Edge Web și Biblioteca de construire a PhoneGAP. Creatorii anunță că integrarea cu instrumentele și serviciile ulterioare din linia de margine va apărea în viitor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu