Principal » Windows » Adobe Edge Animatecc 4.0

Adobe Edge Animatecc 4.0

Windows  : Adobe Edge Animatecc 4.0

Adobe Edge Animate este un instrument remarcabil pentru webmasteri, folosit pentru a crea elemente animate și interactive pentru site-uri web.

Software în ciuda simplității mari a serviciilor, se caracterizează prin posibilități uriașe. Chiar și începătorul și lipsa de experiență ale webmasterii pot crea elemente eficiente de site-uri web folosind-o. Pentru a crea diferite tipuri de animații, în mișcare logo-uri sau bannere etc. Posibilitățile tehnologiilor Web HTML5, JavaScript și CSS3 sunt utilizate unul cu celălalt. În comparație cu alte soluții (Flash și Silverlight) create cu proiecte animate Adobe Edge funcționează mai repede și semnificativ, nu necesită un lot semnificativ de resurse de sistem și sunt afișate corect pe dispozitivele mobile.

Cum se operează, precum și interfața grafică a programului se referă la alte instrumente ale acestui producător. Designul de animație se efectuează printr-o cronologie pe care plasăm obiecte individuale, cuști, configuram timpul de afișare și mulți alți parametri. Animația obiectelor din cadrul proiectului utilizează stiluri CSS3 și o bibliotecă de jQuery foarte populară în prezent.

Atenţie!

  • Versiunea de testare vă permite să utilizați programul timp de 30 de zile.
  • Atât pentru descărcare, cât și pentru pornirea software-ului, este necesar Adobe ID care poate fi înregistrată gratuit pe site-ul producătorului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu