Principal » Internet » Adobe Dimensiune CC1.0

Adobe Dimensiune CC1.0

Internet : Adobe Dimensiune CC1.0

Adobe Dimensiuni CC este un program interesant, conceput pentru a crea grafică publicitară fotorealistă. Dimensiunea CC vă permite să combinați cu ușurință imagini 2D și 3D, astfel încât să puteți pregăti rapid vizualizările impresionante de produse sau arta abstractă. Programul a fost creat pentru designeri, nu despre specialiștii din grafica 3D și randarea.

Dimensiunea CC vă permite să pregătiți imagini fotorealiste pentru persoanele care nu au experiență cu modele de textură și iluminare. În program este suficient să puneți un model, să ajustați materialele la acesta și să setați iluminatul, care se poate face în câțiva pași simpli. Dimensiunea CC va detecta automat orizontul și va ajuta la setarea corectă a modelului din scenă. În plus, pentru un efect mai bun, puteți genera iluminare pe baza imaginii de fundal.

Vom vedea orice schimbări în timp real, care vă permite să experimentați cu setările și iluminarea modelului. De asemenea, puteți schimba camera virtuală care înregistrează imaginea pregătită în dimensiunea CC. Datorită acestui lucru, puteți alege o perspectivă, un unghi și o adâncime a scenei.

Adobe Dimensiuni CC se integrează cu stocul Adobe, care facilitează foarte mult utilizarea diferitelor resurse și materiale.

Adobe Project Felix este disponibil într-o versiune de testare și numai pentru abonamentul dvs. creativ Cloud.

Recomandat
Lasă Un Comentariu