Principal » Windows » Adobe Acrobat Pro DC2021.001.20138

Adobe Acrobat Pro DC2021.001.20138

Windows  : Adobe Acrobat Pro DC2021.001.20138

Adobe Acrobat Pro DC (Document Cloud) este succesorul unui program popular pentru a crea și edita fișiere PDF, concepute pentru a lucra cu Norul Adobe.

Programul dincolo de funcțiile de bază, cum ar fi fișiere PDF să vizualizeze și să le imprimați, de asemenea, vă permite să efectuați activități de bază editorial ca adaugarii de comentarii, măsurarea distanțelor, unghiurilor și câmpuri, adăugați ștampile și de gestionare a certificatului. Conectarea la Cloud DC a permis adăugarea unei operațiuni de echipă la program. Datorită serviciului Link Mobile și unui nor nou, este posibil să deschideți documentele utilizate recent pe alte dispozitive fără a copia și încărcarea acestora - pur și simplu pe lista de fișiere din aplicația mobilă sau Acrobat Pro DC sau un Respender DC gratuit pe alt computer.

Adobe Acrobat Reader citește fișiere PDF cu formulare, permițând umplerea lor convenabilă, cu aspectul original, fonturile, culorile și grafica. La fel ca aplicațiile mobile, programul vă permite să completați cu ușurință formularele și să utilizați sugestii. Adobe Reader DC se ocupă, de asemenea, cu materiale criptate și semnătură digitală, toate tipurile de conținut Miltumedia și modele 3D în documente. Adăugarea semnăturilor sau inițialelor digitale pentru fișierele trimise a fost, de asemenea, semnificativ simplificată. În acest program, este de asemenea posibilă combinarea documentelor, optimizarea scanării, compararea documentelor, formularele de pregătire, imprimarea avansată, crearea indexului, optimizarea documentelor și multe alte sarcini.

Versiunea de bază a programului vă permite să vizualizați funcții mai avansate deoarece necesită un abonament pentru a cumpăra un abonament în Document Nou.

DC Adobe Acrobat Pro se poate conecta la documentul Cloud Cloud Adobe și editați fișierele stocate pe unitățile de rețea SharePoint. În timp, vor fi adăugate alte servicii.

Versiunea de încercare Adobe Acroba Pro DC poate fi testată timp de 7 zile fără restricții. Înainte de a descărca, conectați-vă la un cont gratuit în Adobe Services. Versiunea de încercare poate fi descărcată și prin cloud creativ.

În Polonia, din păcate, numai un abonament mai ridicat este disponibil sau Acrobat Pro DC, costă 18,44 euro pe lună dacă ne angajăm să plătim cel puțin un an. De asemenea, puteți cumpăra acces la Acroba Pro doar o lună pentru 30 de euro. Dacă doar navigarea și comentarea fișierelor, merită să ajungem la un DC gratuit Acrobat DC.

Recomandat
Lasă Un Comentariu