Principal » Internet » Nici o scurgere de la Mega nu a fost, care nu înseamnă că ar trebui să vă simțiți în siguranță

Nici o scurgere de la Mega nu a fost, care nu înseamnă că ar trebui să vă simțiți în siguranță

Internet : Nici o scurgere de la Mega nu a fost, care nu înseamnă că ar trebui să vă simțiți în siguranță

Mega este probabil cel mai bun Cyberschowek disponibil gratuit gratuit. Înființată la începutul anului 2013 de Kima Dotcom pentru o lungă perioadă de timp nu mai este adevărată în mâinile sale, dar încă oferă sursele sale și oferă, de asemenea, 50 GB pentru criptare gratuită, capăt la capăt și infrastructură dispersată fizic. În ianuarie, a fost anunțat că a convins 100 de milioane de utilizatori.

Mega nu este perfectă, totuși. Fig pe monolit poate fi o lipsă de verificare a identității în două etape pentru părți ale utilizatorilor. Ele sunt greu de surprins - la urma urmei, Mega a rafinat într-adevăr clienții practic pe fiecare sistem de operare și le valorificând pentru a oferi oa doua confirmare a identității nu ar trebui să fie complicat punct de vedere tehnic. Poate că se grăbește să încurajeze programatorii un articol publicat astăzi de Zack Whittakera pe pagini.

Whittaker își dă seama că, datorită unui nivel ridicat de securitate și arhitectura serverului dispersat, utilizatorii pot în cutiile lor de depozitare mega pentru a păstra lucrurile sensibile. Acesta este, probabil, de ce a declarat în titlul publicației sale că peste 15.000. Conectările și parolele utilizatorilor "scurgeri " doar de la serviciul fondat de Dotcoma. Situația este totuși diferită: în ceea ce privește afirmația că datele de 15 mii. Utilizatorii mega s-au scurs este adevărat, astfel încât să se scurgă din Mega - nu mai sunt. Pe lista de trasee a fost lovită inițial de Patrick Wardle de la Digita Security. El a observat că acum câteva luni unul dintre utilizatorii de Internet a scanat o listă de autentificări și parole la Mega Virustotal. Apropo, merită acordată atenție nivelului "Confidențialitate" oferit de acest browser antivirus scanner.

Gardul a predat informația de editare a știrilor, iar acest lucru sa îndreptat spre Troy Hunt, administratorul de servicii au și a fost lovit. Puteți verifica dacă o anumită logare sau o parolă au fost făcute publice într-una din zeci de scurgeri care se întâmplă în fiecare an. Hunt a comparat o listă cu baza și a declarat că 98% din e-mailurile din lista vietnameză au fost deja online. El a determinat să pretindă că nici o scurgere de la Mega nu era. Cineva pur și simplu a colectat potențialii utilizatori și a încercat să le utilizeze într-un alt cont, inclusiv o mega deosebit de sensibilă.

Mega Administrația a fost, de asemenea, notificat despre cazul și a anunțat că o verificare a identității în două etape vor fi introduse „în curând “. Între timp, vă recomandăm să modificați autentificarea și parola și utilizarea diferitelor date de conectare în diverse conturi. Cei mai recente clienți mega pot fi găsiți în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu