Principal » Internet » Ştiinţă.5.10.4

Ştiinţă.5.10.4

Internet : Ştiinţă.5.10.4

Adezie este un comunicator, datorită căruia ne conectăm la multe conturi în multe rețele simultan. Datorită acestui program, puteți vorbi cu prietenii din ICQ, AOL, MobileMe, MSN, XMPP (și Gmail, Facebook și Live Journal), Yahoo!, Sametime, Groupwise, QQ, Gadu-GDau, Bonjour (iChat), MySpace, IRC și Twitter. Cele mai multe dintre ele sunt, de asemenea, posibile pentru a trimite fișiere și a stabili conexiuni criptate.

Avantajul de bază al acestui comunicator este un număr nelimitat de conturi pe care le putem înregistra, indiferent de rețea. În plus, Agia are o bibliotecă uriașă de aditivi, cum ar fi icoane de stare, icoane de rețea, lista de contacte și marcaje de conversație, sunete de sunete și, la sfârșit, bogăția de scripturi care vă vor ajuta să faceți mai puțin sau mai util Activități. Datorită scripturilor, putem pune titlul cântecului, numărătoarea inversă în statut sau vom trimite mesaje criptate (de exemplu, rot13) sau scrisă cu susul în jos.

Lista de contacte AUDY Afișează contacte în grupuri și are capacitatea de a le combina în Metacontacts (contacte mai multe conturi sub un nume). Lucrul la integrarea completă a AGU cu o carte de adrese OS X este în curs de desfășurare, dar programul se dezvoltă foarte încet.

Recomandat
Lasă Un Comentariu