Principal » Internet » Adidas nu oferă 3000 de perechi gratuite. Notă pentru fraudă pe Whatsappie

Adidas nu oferă 3000 de perechi gratuite. Notă pentru fraudă pe Whatsappie

Internet : Adidas nu oferă 3000 de perechi gratuite. Notă pentru fraudă pe Whatsappie

WhatsApp devine din nou un purtător de informații false și legături periculoase, în acest caz, legate de adidas pantofi și îmbrăcăminte. Informațiile care circulă în rândul utilizatorilor proclamă că producătorul ROZD 3000 de pantofi gratuit și 1800 cămăși de la aniversarea creației companiei. De fapt, mesajul este o fraudă practicată de mai multe luni în diferite forme.

Mesajul comun pe WhatsAppie aparent nu arata periculos. Conținutul scurt este completat cu un stimulent pentru a face clic pe link. Acesta trebuie să conducă la site-ul Adidas-Collection.Club și - dacă pagina este deschisă direct de pe telefonul smartphone - este într-adevăr. Puteți vedea clar că acțiunea vizează numai utilizatorii WhatSAPPA cu dispozitive mobile. O încercare de a vizita adresa de la computer se încheie cu o redirecționare la site-ul principal, autentic Adidas.

Un mesaj care vă încurajează să faceți clic pe link-ul pare inconspicuos.

Utilizatorii perceptivi observă că pagina afișată pe telefonul smartphone nu este asigurată. Nu există scrisori sunt la sfârșitul HTTP (de exemplu, lipsa de criptare) ar trebui să trezească deja îndoieli cu privire la credibilitatea. Cu toate acestea, dacă acest lucru a fost vizat, suspiciunile ar trebui să trezească conținut. Site-ul a fost construit într-un mod tipic, ca o serie de alte astfel de site-uri false.

Nu există nici o lipsă de o mare inscripție roșie pentru a profita de oferta sau metru aparent de alte cupluri în promovarea afișate interschimbabil cu informații despre „încărcare “ oferte. Pentru setul, sub declarația aoretically autentică a utilizatorilor Facebook și o duzină de mii pozitive „reacțiile “ - acest lucru este evident posibil, dar elementele identice sunt utilizate în multe alte fraude.

În presupusa oferta descrisă, de Adidasa, utilizatorul este invitat să răspundă la câteva întrebări, care este să-l aducă mai aproape de a alege un cadou. Pe drum, vor exista probabil anunțuri adecvate și încercări de a obține date cu caracter personal. Cea mai mare amenințare este pericolul serviciului de publicitate necunoscut inconștient, abonamentul este probabil foarte scump și expune utilizatorul la pierderile financiare.

Înșelătorie pe Whatsappie nu este una nouă

știri false despre promovarea WhatsAppie nu aparține rare. Descrise de presupusa ofertă a lui Adidasa a fost, de asemenea, cunoscută pentru o lungă perioadă de timp - anul trecut, ați putea citi despre el pe site-ul Spamtitan și, ulterior, a apărut și în lista atacurilor populare pregătite de Advisor Tech în luna aprilie a acestui an. După cum vedeți, trebuie doar să se ocupe cu următorul „val “ și răspândirea rapidă a conținutului în rândul utilizatorilor de Whatsapp.

Indiferent de conținutul mesajului, merită întotdeauna ghidat de bunul simț. În cazul în care un bine-cunoscut producător de îmbrăcăminte într-adevăr, într-un fel planificat pentru a sărbători aniversarea lui, pe pagina sa principală, el ar fi cu siguranță nu pierde aceste informații fiabile. În acest caz, este altfel - un mesaj despre presupusa oferta Adidasa de la Whatsapp este în valoare de a nu ignora și nu trimite un alt utilizatorii inconștiente.

În cazul înșelăciunii descrise, am contactat biroul de presă al Adidas. Dacă primim informații suplimentare în acest domeniu, publicația va fi actualizată.

Actualizați, 7 august

Din Adidas, am primit o scurtă declarație a cărei conținut pe care îl postăm mai jos:

Aș dori să confirm că brandul Adidas nu are nicio legătură cu încălcarea descrisă de dvs. Cu toate acestea, suntem conștienți de această problemă și vom raportam fiecare astfel de situație.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu