Principal » Internet » AdGuard pentru Android protejează împotriva phishing-ului și a widget-urilor intruzive

AdGuard pentru Android protejează împotriva phishing-ului și a widget-urilor intruzive

Internet : AdGuard pentru Android protejează împotriva phishing-ului și a widget-urilor intruzive

Numeroase exemple de diferite tipuri de atacuri arată că nu numai utilizatorii de ferestre nu pot dormi. Pe ececusuri legate de securitate, oamenii Android sunt, de asemenea, expuși. Din fericire, există dezvoltatori de software care ne pot proteja, iar mulțumirile lui cu ocazia transferului va salva un mic - Doar a debutat AdGuard pentru Android. O aplicație care are o copie a programului și a adăugării la browserele desktop cu același nume.

Scopul principal al programatorilor AdGuiqea creat de programatorii ruși este similar ca în cazul unei versiuni desktop. Protecția împotriva siturilor care conțin malware sau încercarea de a extinde informațiile importante ale utilizatorului. Programul poate aminti popular Adblock Plus - în cazul unei versiuni desktop și aditivi pentru Firefox, Google Chrome și Opera browsere, cu toate acestea, este mult mai ușor de la ea, și nu dispare în ceea ce privește funcționalitatea. Programul este alcătuit din două module: blocarea anunțurilor și protecția rețelei. Acesta blochează anunțurile anunțurilor de descărcare, ferestre pop-up, bannere, precum și anunțurile video, oferind astfel o economie de transfer, ceea ce indică în forma unui metru în fereastra principală a aplicației.

AdGuard protejează confidențialitatea utilizatorului prin eliminarea rămășițelor paginilor revizuite, pot bloca elementele de urmărire și în interiorul atenției utilizatorului ca NP. Widget-uri de rețea socială, cum ar fi Facebook. Programul funcționează în fundal, utilizează listele de filtrare actualizate automat că utilizatorul poate activa și dezactiva independent. Dacă este necesar, este posibil să adăugați pagini desemnate pe o listă albă, precum și o creare manuală a propriilor reguli. Aplicația filtrează numai mișcarea de la browserele web, astfel încât nu îndepărtează de ex. Anunțuri cu alte aplicații instalate în sistem.

Pentru a acționa pot fi utilizate două tehnologii: VPN locale, precum și un server proxy local,. Întrucât marcajul producătorului, în nici un caz, datele utilizatorilor nu sunt trimise de nici o serie de servere la distanță. Problema încrederii este o altă problemă, amintiți-vă că programul este creat în Rusia. Dacă dispozitivul are un acces de rădăcină deblocată, aplicația este capabilă să detecteze și să configureze automat proxy, altfel utilizatorul va trebui să o facă manual.

O versiune premium a aplicației care a extins funcționalitatea este, de asemenea, disponibilă. Vă permite să protejați utilizatorul în fața părților cu software dăunător și încercarea de a exorta informațiile (phishing), are mecanisme de blocare mai bune, precum și suport tehnic dedicat. Pentru a utiliza versiunea premium, utilizatorul trebuie să plătească un abonament lunar sau să introducă codul de la versiunea completă a AdGuard Premium pentru Windows, care autorizează și de a utiliza versiunea pentru Android. Puteți găsi deja programul în baza de date a aplicației mobile - Android versiunea 4 este necesară pentru funcționarea sa.0.3 sau mai noi. Pentru moment, aplicația nu este disponibilă în versiunea lingvistică poloneză.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu