Principal » Windows » ADAWARE ANTIVIRUS FREE12.10.184.0

ADAWARE ANTIVIRUS FREE12.10.184.0

Windows  : ADAWARE ANTIVIRUS FREE12.10.184.0

Adaware Antivirus Free este o variație gratuită a unui program de securitate conceput pentru a vă proteja calculatorul în timp real înainte de diferite tipuri de viruși, cai troieni, componente spyware, rootkits sau keylogger. Anterior, programul a fost cunoscut în principal din eliminarea componentelor de spionaj.

Versiunea gratuită comparativ cu ediția a fost în mare parte limitată. ADAWARE ANTIVIRUS oferă un modul de protecție în timp real, care vă permite să vă protejați computerul împotriva infecțiilor, un mecanism de scanare a fișierelor și discurilor la cerere ale căror zone de funcționare și zonă pot fi configurate în mare parte, modulul Antispare și modul Player.

Există, de asemenea, multe alte funcții utile în munca zilnică. Vorbesc despre carantină, în care sunt plasate fișierele infectate, programul de sarcini, permițându-vă să automatizați procesul de scanare a computerului și lista locațiilor ignorate, săriți în timpul scanării.

Versiuni comerciale Ad-Aware Pro oferă, de asemenea, m.în. Un modul anti-spam, un firewall extins, protecția împotriva atacurilor de phishing, funcția de scanare a memoriei externe conectată la un computer etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu