Principal » Windows » AD Muncherv4.94

AD Muncherv4.94

Windows  : AD Muncherv4.94

Ad Muncher este un program care vă permite să blocați automat anunțurile conținute pe site-uri web, precum și alte elemente pe ele plasate. Datorită acestui lucru, utilizatorul poate salva un transfer de internet, accelerarea încărcării site-urilor web și a funcționării browserului și, de asemenea, blocați funcționarea scripturilor de urmărire.

Programul a fost foarte popular de mulți ani, dar plătibil. Numai un nou proprietar a decis să o facă complet liberă. Aplicația se integrează cu browserele web populare, oferind opțiunea de a bloca elementele de pe pagini utilizând o bară de instrumente specială. Fereastra principală a programului conține un jurnal al elementelor recent blocate. Utilizatorul poate adăuga propriile reguli în fila "Filtrele mele", inclusiv expresii regulate. În mod prestabilit, programul utilizează liste partajate de producător, acestea sunt actualizate o dată pe săptămână. AD Muncher poate servi, de asemenea, la înlocuirea cuvintelor pe pagini și, prin urmare, de exemplu. Aplicarea unui specific, simplificat "cenzor ", dacă este necesar.

Setările extinse vă permit să configurați mai multe aspecte ale funcționării programului. Programul poate șterge automat de ex. Fundal redat muzică, imagini, blocuri de pagini automate, protejează browserul înainte de a schimba pictograma paginii preferate, ștergeți conținutul pentru adulți și introduceți propriul dvs. litere în locul elementelor blocate. Aplicația se ocupă, de asemenea, cu blocarea ferestrelor pop-up, suportă actualizări automate, cache-ul de curățare a browserului, precum și comenzile rapide de la tastatură. Datorită frunzelor de filtrare, utilizatorul poate gestiona ce programe trebuie filtrate. De asemenea, este posibil să salvați și să încărcați configurația în fișier și în cazul problemelor, restaurați-o la setările implicite.

Atenţie!

  • Programul din versiunea curentă nu este capabil să filtreze traficul de rețea pentru browserul Internet Explorer 11. Autorii anunță că acest lucru se va schimba cu actualizările ulterioare ale acestui proiect.

Recomandat
Lasă Un Comentariu