Principal » Windows » Ace traducător

Ace traducător

Windows  : Ace traducător

ACE Translator este un instrument necomplicat, dar foarte util pentru traducerea de site-uri web, e-mailuri, documente și multe alte texte.

Interfața programului este foarte intuitivă și ușor de utilizat. Deoarece a fost împărțită în două ferestre principale. În partea superioară Introduceți textul și selectați limba sursă sau așteptați până când Translatorul ACE o va detecta singur, în timp ce în partea de jos se stabilesc limba țintă. Interesant, cuvintele și propozițiile pot fi modificate prin intermediul opțiunilor disponibile (modificări de tăiere, copiere, lipire, inversare). Când totul este gata, faceți clic pe butonul "Translator" pentru a emite o comandă de traducere.

ACE Translator acceptă peste 90 de limbi (inclusiv m.în. Poloneză, engleză, spaniolă, franceză sau greacă), precum și 46 de limbi în modul TTS, datorită căruia vom schimba textul introdus în vorbire și vom abona la formatul MP3. Aceasta determină aplicația să efectueze nu numai funcțiile unui dicționar extins, ci și să înveți o limbă.

Folosind ace traducător, amintiți-vă că instrumentul - în mod similar, ca un traducător Google online - vă permite să înțelegeți textul tradus, dar în ceea ce privește gramatica, iar designul de propoziții încă mai lasă mult de dorit.

Atenţie!

  • Versiunea de testare vă permite să utilizați programul timp de 14 zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu