Principal » Internet » AccuWeather: Tracker vreme

AccuWeather: Tracker vreme

Internet : AccuWeather: Tracker vreme

AccuWeather este una dintre cele mai populare aplicații meteo pe care le putem instala pe Android, evaluate pentru informații exacte și widget convenabil.

Date despre vreme din întreaga lume

Aplicația poate detecta automat locația și poate descărca informații despre vreme, puteți utiliza și motorul de căutare și puteți da câteva locuri "favorite" care vor fi monitorizate. AccuWeather colectează date din întreaga lume și nu există nici un loc pentru care nu se dau prognoze meteo în peste 100 de limbi. Pe ecranul de aplicare veți găsi informații despre condițiile meteorologice curente și informații de bază pentru persoanele care suferă de alergie, avertismente meteorologice și în multe țări, de asemenea, o prognoză minut - precipitații după un minut pentru următoarele 2 ore.

Date detaliate pentru cele mai apropiate ore

În plus, aplicația poate afișa prognoza pentru orele apropiate, de asemenea sub formă de diagrame, previziuni cu zi și hărți de precipitații animate, modificări înnorate și de temperatură. Aplicația include, de asemenea, o secțiune cu mesaje meteorologice și astronomice furnizate de sursa vorbitoare de limbă engleză. În setările aplicației puteți schimba unitățile de afișare, presiunea și viteza vântului.

AccuWeather oferă, de asemenea, patru widget-uri pentru ecranul principal. Puteți adăuga mai multe widget-uri cu previziuni pentru diferite locuri.

Caracteristici cheie de aplicare:

  • Una dintre cele mai populare aplicații meteorologice
  • Date privind condițiile atmosferice din întreaga lume
  • Abilitatea de a adăuga locații selectate selectate la favoritele dvs
  • Date detaliate (oră) vreme
  • Widget pe ecranul principal
  • Gratuit și polonez

Recomandat
Lasă Un Comentariu