Principal » Internet » ABBYY FINEREADER PRO12.1.14

ABBYY FINEREADER PRO12.1.14

Internet : ABBYY FINEREADER PRO12.1.14

Abbyy FineReader Pro este un program specializat pentru a converti fotografii sau scanări de documente pentru text. Capacitățile sale includ citirea documentelor și a imaginilor PDF, corectarea de distorsiuni și ilustrațiile de marcare și scrieți textul și ilustrația în formate de birou, text și cărți electronice tipice.

Abbyy FineReader Pro vă permite să salvați documente în PDF, Docx, XLSX, PPTX, EPUB, FB2, RTF, ODT, TXT, HTML (cu ilustrații) și CSV. Deoarece fișierele de intrare pot face o serie de imagini și fotografii și fișiere PDF de la scanere. Lista de limbi acceptate este lungă și nu a existat o recunoaștere bună a textului în limba polonă.

Înainte de a recunoaște textul din pagini, puteți ajunge la instrumentele care vă permit să vă îndreptați fotografiile, să măriți contrastul și să eliminați zgomotul, ceea ce va facilita sarcina mașinii. Multe dintre aceste activități se pot face singur, realizând în același timp efecte foarte bune.

Pentru a procesa imaginea pentru text, acest program utilizează sistemul OCR original (Optical Character Recognition). În primul rând, aspectul paginii este analizat și sunt recunoscute caractere unice. Se precizează de program la care sunt paragrafe pentru text, ilustrații, tabele și litere individuale. Aceste informații sunt legate și ajută programul să recunoască textul mai bine chiar și pe paginile de reviste complicate. În plus, sistemul de-a lungul timpului câștigă experiențe noi.

Sistemul generează ipoteze despre obiect recunoscut (semn, o parte din caracterul, mai multe personaje - ligaturi), iar apoi le acceptă sau le respinge, încercând să găsească toate elementele structurii semn și relațiile dintre ele pas cu pas. Programul ajusteaza ulterior elementele, cum ar fi arcuri, părți de caractere și ligaturi folosind informațiile obținute la recunoașterea caracterelor întâi recunoscute corect. Căutarea informațiilor despre contextul caracterului permite sistemului să recunoască chiar caractere foarte deteriorate, datorită căruia Abbyy FineReader Pro este aproape insensibilă pentru a imprima erorile sau scanările inexacte.

Rezultatul final este un text recunoscut care poate fi copiat și verificați calitatea acestuia înainte de export.

Versiunea de încercare a programului vă permite să exportați 100 de pagini sau să opereze timp de 30 de zile. Va înceta să lucreze atunci când una dintre aceste condiții va fi atinsă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu