Principal » Internet » A1 Descărcarea site-ului web va descărca întregul site pentru disc pentru a vizualiza offline

A1 Descărcarea site-ului web va descărca întregul site pentru disc pentru a vizualiza offline

Internet : A1 Descărcarea site-ului web va descărca întregul site pentru disc pentru a vizualiza offline

Vizualizarea resurselor de rețea, adesea se întâlnesc pe site-urile ale căror conținut va fi interesat în special de noi. Cea mai ușoară modalitate de a adăuga o adresă de marcaj selectată pentru a avea acces mai ușor la acesta. Această soluție nu ne va proteja de eșecul tehnic sau de lipsa gamei WiFi, cu excepția cazului în care ne conectăm la Internet fără fir, să nu menționăm cele mai grave opțiuni: dispărând site-ul din rețea, după care doar o trasee mizerabile pe Internet Arhiva rămâne.

În astfel de situații, software-ul poate veni să vă ajute să descărcați întregul site pe disc - astfel vom avea acces la conținutul său offline, care va fi mai confortabil decât imprimarea manuală a textului de pe pagina notebook-ului. Unul dintre aceste programe este titlul A1 descărcare de site-uri, care tocmai a primit o actualizare la versiunea 8.0.

Sarcina aplicației este de a analiza toate legăturile care vor fi recunoscute în conținutul site-ului web indicat și apoi descărcați întreaga structură a site-ului pe computer. Toate fișierele sunt combinate corespunzător și implementate în directoare, astfel încât navigarea pe laterală folosind fișiere offline să funcționeze cât mai mult posibil ca în cazul unui site web.

În loc să căutați manual folderele din exploratorul sistemului, conținutul descărcat poate fi navigat direct în fereastra de aplicații

Programul oferă o mulțime de opțiuni detaliate de descărcare, dar întregul proces poate fi limitat numai la introducerea adresei site-ului și la începerea scanării. Operația poate fi consumatoare de timp, dar informațiile privind numărul de elemente detectate și progresul sunt afișate în mod regulat.

Mai multe anchete Utilizatorii vor putea să adapteze opțiunile de descărcare. Ele se referă în principal la metoda de scriere a fișierelor și a hiperlink-urilor. Cel mai util aspect sunt șabloanele de aici. Datorită acestora, fără a recess în setări, vom putea indica cea mai optimă configurație pentru a descărca, de exemplu, pagini Wikipedia sau blog-uri WordPress.

Vederea progresului de scanare pe o bază în curs de desfășurare informează despre numărul de componente ale site-ului descărcat

Ca o curiozitate, merită adăugată faptul că producătorul a avut grijă că, în cazul Windows, programul funcționează bine pornind de la sistemul 98. De asemenea, nu exclude faptul că unele dintre opțiuni vor funcționa corect chiar și pe Windows 95. Suport pentru astfel de sisteme rotunde este o surpriză, în acest caz, desigur, pozitiv, dar, probabil, pentru același motiv, cererea se caracterizează printr-un aspect clasic și bare de instrumente-moderne reduse, tipic de versiuni mai vechi ale sistemelor Microsoft.

A1 Descărcarea site-ului web are loc ca o versiune de testare cu o perioadă de încercare de 30 de zile. Puteți să o descărcați din baza noastră de date în versiunea pentru Windows și pe MacOS. Ediția completă a programului a fost evaluată pentru mai puțin de 40 de dolari. Producătorul garantează că vom primi toate actualizările ulterioare ale versiunii 8 în acest preț.X, și chiar ediția marcată cu numărul 9, dacă acesta este eliberat într-un an de la cumpărare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu