Principal » Windows » Instrumentul de eliminare cu 9 laborator1.0.0.39 beta

Instrumentul de eliminare cu 9 laborator1.0.0.39 beta

Windows  : Instrumentul de eliminare cu 9 laborator1.0.0.39 beta

Instrumentul de eliminare cu 9 laborator este un instrument de scanare gratuit pentru combaterea virușilor și a diferitelor tipuri de componente dăunătoare pe computerele infectate cu sistemul de operare Windows. Acesta include funcționarea acestuia, nu atât conținutul hard diskului, care, de asemenea, memoria operațională, componentele AutoStart și un registru de sistem.

Instrumentul poate identifica și elimina efectiv astfel de dăunători, cum ar fi viruși, rootkits, malware, spyware (spyware) și multe alte tipuri de malware. Acesta poate fi folosit ca supliment la programele de securitate standard, care nu interferează cu acestea și furnizarea de protecție împotriva noilor tipuri de amenințări. Instrumentul important, de eliminare cu 9 laborator vă permite să ștergeți dăunătorii tradiționali situați pe un hard disk, precum și alte pericole adesea ascunse și reședința în registrul sistemului sau în memoria de operare.

Software-ul oferă 3 moduri de scanare la cerere. Vom găsi o scanare rapidă pentru analiza rapidă a sistemului, scanarea flashului de acoperire a memoriei și a componentelor AutoStart, scanarea completă pentru a scana complet sistemul și scanarea personalizată pentru a scana locații și componente ale sistemului definite de utilizator. Instrumentul de eliminare cu 9 laborator a fost echipat cu un mecanism de carantină, un sistem de bușteni cu informații despre operațiile de scanare, precum și o listă de componente ignorate, omise în timpul funcționării instrumentului.

Instrumentul de eliminare cu 9 laborator are, de asemenea, o mică colecție de opțiuni de configurare, care reglează acțiunea scanerului la preferințele individuale. Acestea includ setările motorului de scanare și locația omorâtă și mecanismul automat al actualizărilor semnăturii virusului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu