Principal » Internet » 8Tracks radio pentru MAC2.4.4

8Tracks radio pentru MAC2.4.4

Internet : 8Tracks radio pentru MAC2.4.4

8Tracks Radio pentru Mac este un serviciu neoficial de 8Tracks, care vă permite să ascultați muzică aleasă pe baza cuvintelor cheie sau a numelor de performanțe preferate.

8Tracks sunt o serie muzicală-socială, în care utilizatorii pot asculta melodii pe liste de cel puțin 8 bucăți. Scrisorile sunt create manual de către utilizatori și spre deosebire de alte servicii gratuite, acestea nu vor fi întrerupte de anunțuri. De asemenea, puteți să colectați melodiile preferate în colecțiile proprii, puteți observa și etichetele de câștig de popularitate. Puteți conecta contul dvs. pe site cu Facebook, Twitter și, desigur, ultimul.Fm.

Programul are propria ajustare a volumului și a fost integrat cu magazinul iTunes, unde puteți cumpăra imediat melodii.

Versiunea gratuită a programului vă permite să utilizați motorul de căutare Tag, redarea muzicii și melodiile populare post-populare și popularitate. Caracteristici mai avansate, cum ar fi navigarea pe lista de piese, sugestii, colecții sau istorie preferate sunt disponibile într-o versiune plătită a programului care poate fi găsit în App Store. Prețul său este mai mic de 5 euro.

Programul este însoțit de un panou de preferință care vă permite să controlați redarea cu ajutorul unui telecomandă și taste multimedia de la distanță.

Recomandat
Lasă Un Comentariu