Principal » Internet » La 8 martie, Wrocław schimba cashurul și aplicația pentru a cumpăra bilete

La 8 martie, Wrocław schimba cashurul și aplicația pentru a cumpăra bilete

Internet : La 8 martie, Wrocław schimba cashurul și aplicația pentru a cumpăra bilete

In capitala Silezia de Jos din 8 martie o nouă cerere de vânzare bilete pentru transportul public va începe. Prim-ministrul său este obligatorie la schimbarea planificată a sistemului de vânzare a biletelor. Aplicația va fi numită la fel ca și cartierul orașului sau UrbanCard.

UrbanCard vă va permite să cumpere bilete unice, pe termen scurt, lunare și semestriale, precum și, de asemenea, va permite să verificați orarul, caută apeluri și planificarea călătoriilor. Deocamdată, nu există informații despre faptul că va arăta în direct poziția de vehicule, fără de care călătoriile în Wrocław este foarte dificilă - inconderile unor linii au deja legenda rasă. În acest sens, rămâne într-un fel.

Puteți plăti pentru bilete în mai multe moduri. Veți fi, bineînțeles, la contul UrbanCard, cartea dvs. de plată, faceți un transfer rapid online, utilizați un portofoliu Blika sau Masterpass. În prezent, nu se știe dacă în Wrocław rămâne posibilitatea de a plăti biletele utilizând contul Skycash - în prezent singura modalitate de a cumpăra bilete cu un smartphone smartphone. Sa speram. Aplicația Skycash cunoaște locuitorii altor orașe care vizitează Wrocław, sunt, de asemenea, mai universale.

UrbanCard va introduce, de asemenea, mai multe știri în domeniul controlului biletelor. În plus față de controlul biletului prin afișarea codului QR, veți putea, de asemenea, să utilizați comunicarea NFC cu dispozitivul controlerului. În viitor, aplicația va comunica, de asemenea, cu Beaconi Bluetooth (BLE), montate pe vehicule. Pe această bază, veți putea gestiona vânzările de bilete automate către vehicule.

Noua aplicație apare în colaborare cu moneda poloneză. Va fi disponibil pe Android, iOS și Windows Mobile. O electronică UrbanCard Pornecarka va fi, de asemenea, lansată, din care puteți utiliza printr-o nouă versiune a cardului Urban.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu