Principal » Internet » 7 jocuri de e-sport fantastic pe care le începe pe fiecare computer contemporan

7 jocuri de e-sport fantastic pe care le începe pe fiecare computer contemporan

Internet : 7 jocuri de e-sport fantastic pe care le începe pe fiecare computer contemporan

Este frumos să joci, bine? Și mai ales atunci când alți jucători care pot iesi din sit mănușă în fața lor. Cu toate acestea, în vremuri dominate de dispozitive omniprezente dedicate jucătorilor ar putea părea că jocurile de noroc este rezervat pentru divertisment selectat - care doresc să cumpere un notebook grele și drum cu o placă grafică eficientă sau staționară chiar mai mare. Nimic mai greșit. Există o întreagă gamă de jocuri multiplayer contemporane ale căror cerințe sunt extrem de minime. Aici sunt selectate.

Toate titlurile plasate în lista poate fi pornit fără probleme și fără probleme pe modelul Pro tableta de bază Microsoft Surface, echipat cu un procesor extrem de economisire a energiei Intel Core M3-7Y30 (: 1.0-2.6 GHz), integrate Graphics HD 615 grafică și numai 4 GB de memorie DDR3L-1866.

Counter-Strike: Ofensive globale

Lansat în 2012. Cu supapa, platforma de abur, CS: Du-te acest titlu, pe care nu am nevoie pentru a prezenta pe nimeni. Există două echipe - teroriști și anti-teroriști în acest cult al first-person fotografiere în fața lor - care, folosind relativ arme de foc cu fidelitate mapate trebuie să facă reciproc pentru a face viața, respectiv: prin pictarea unei bombe sau răpire ostatici, sau preveni. Jocul are, de asemenea, un mod interesant numit rasa de armare, în care fiecare crimă ulterioară se traduce într-o nouă armă și, în același timp, o duzină de varietăți de hărți. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, în popularul CS-A poate fi jucat nu numai pe rețea, dar, de asemenea, la nivel local, cu roboții. Astfel, sesiunea din călătorie nu este o problemă.

Counter-Strike: Remorcă globală de lansare ofensivă

Cum functioneaza? La setări joase și 720p rezoluție, a suprafeței de joacă de bază Pro (2017), puteți conta, în medie, la aproximativ 40-70 kl./ S.

Cât costã? Prețul curent pe Steam este de 53,99 zł, dar există promoții foarte frecvente. Există, de asemenea, o versiune gratuită care permite doar distracție cu roboții și vizionarea meciurilor altcuiva de către GOTV. Veți găsi un link către acesta în secțiunea noastră de descărcare.

DOTA 2

Adăugarea independentă, continuarea apărării Anticii Warcraft III, a determinat de data aceasta numai acronimul DOTA 2, supapa este o altă producție în această declarație. Jocul a fost lansat pentru prima dată în 2013., dar de atunci a trecut printr-o serie întreagă de modificări tehnice extrem de minuțioase, ca urmare a care a trecut prin chiar folosi API Vulkan. Căutați gameplay, DotA 2 aparține jocurilor Moba. În acest caz, două cinci echipe, susținute de cifre independente, luptând pentru distrugerea fortificațiilor inamice. Prin punerea în aplicare a țintei împiedică sistemul de turnuri de apărare, care înconjoară arbitrar, din care adversarii adresate de SI evacuare. Un mare avantaj al titlului este diversitatea eroilor și posibilitățile largi ale dezvoltării lor în timpul luptei, ceea ce face ca jocul nu numai că necesită manual, dar, de asemenea, depinde de abilitățile de planificare și de cunoaștere a mecanicii.

DOTA 2 GAMESCOMCOM remorcă

Cum functioneaza? Redarea la o rezoluție de 720p la setări reduse, modelul de suprafață pro (2017) a permis să genereze de la 40 kl./ s, în timpul celui mai ascuțit se ciocnește până la peste 100 kl./ s în momente pasive. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru o competiție de succes.

Cât costã? Producția este distribuită în modelul gratuit la joc, astfel încât să îl puteți descărca gratuit. Skin-urile sunt plătite numai pentru eroi, adăugând m.în. Animații non-standard.

FORNITE: BATTLE ROYALE

Puțini își dă seama că Fortnite, care este în prezent cel mai popular producția Battle Royale, a fost să fie cooperant turn de aparare (POL. şansă. Turn de aparare). Dar acest lucru este lansat în 2017., Ca un produs separat, modul de masă a chafks furnizat Games Studio Epic Games publicitate la nivel mondial. Pe hartă este considerabil a scăzut o sută de jucători care trebuie să se lupte reciproc pentru supraviețuire, adunând resurse pentru construirea de fortificații și arme. Câștigă ultimul rămas în viață. Rău intenționat, datorită stilului țintă-umbrire a corpului de iluminat grafic și necesitatea de a construi diverse construcții, stucul va determina Fortnite 'și Battle Royale în Maincraft. Cu toate acestea, acest lucru nu-l deranjează în înșurubarea înregistrărilor ulterioare popularitate.

FORTNITE BATTLE ROYALE - TRAILER GAMEPLAY (Joaca acum GRATUIT!)

Cum functioneaza? Fortnite are un motor destul de interesant de randare, deoarece vă permite să setați o rezoluție independentă pentru elementele de imagine și interfață 3D. Folosind setări minime de calitate și rezoluții cele mai mici, 640 x 360 și 1280 x 720 pixeli, miez de joasă tensiune m3-7Y30 permis aproximativ 22 - 35 kl./ s cu sporadic, deși repetabile scăderi sub pragul inferior. Acestea nu sunt condițiile de vis pentru distractie, dar deja un laptop cu un aranjament ușor mai rapid, de exemplu, din seria Core i5, ar trebui să rezolve problema.

Cât costã? Din nou, producția este distribuită într-un model de liberă la joc, deci este gratuit să descărcați. Vom plăti numai pentru campania și accesoriile opționale pentru eroi.

Stimă

Care nu-i place să joace cărți uneori? Știu personal câțiva oameni care stau în birou și pot juca cu un computer în pod sau poker timp de ore. Dar, în loc de flip spade sau cluburi hackney, vă puteți muta în lumea Azeroth de la Warcraft Series Cult, iar acest lucru se datorează Blizzard în 2014. Stimă. Contrar aparențelor, regulile jocului nu sunt complicate. Aproximativ - jucătorul trebuie să aleagă unul dintre cei nouă eroi și apoi primește un pachet specific asociat cu acesta. Cheia victoriei este resetarea punctelor de viață adversarului. În afară de joc multiplayer oferă, de asemenea, aventura singur tutorial player și care poartă o narațiune polonez, multumita opasłemu Manualul, cu reguli precise ale jocului pot fi vizualizate pe site-ul oficial al producătorului.

Hearthstone - Taverna este o remorcă deschisă

Cum functioneaza? După selectarea setărilor mici sau medii, este impusă o limită de 30 kl./ s, cum rămâne cu cartea și aceasta este o valoare suficientă. Luate un exemplu de suprafață pro (2017) și rezoluții de 1080p permise într-un astfel de scenariu pentru a ajunge la 28 - 30 kl./ s (gura. mediu).

Cât costã? Fir. Hearthstone este un alt free-to-play titlu din prezenta declarație. Jocul de numerar este gratuit, iar editorul câștigă pe piei pentru eroi și pachete de cărți.

League of Legends

Liga Legends este o altă clonă de apărare a anticilor, dar a fost lansată în 2009., Prin urmare, un pic arhaic pe un fundal mult mai tânăr pe 2. Dar nu fi păcăliți de apariții - este încă un joc sălbatic popular, pe care guvernul american în 2013. El a recunoscut oficial pentru un sport cu drepturi depline. În plus, datorită elementelor grafice de umbrire țintă, acest titlu este bine testate. Forțele principiilor de distracție sunt similare cu caracterul de mai sus pe 2. Și anume, cele două facțiuni se luptă între ele pentru distrugerea fortificațiilor, numit Nexus, în acest caz, și apar pe hartă, ambii adversari controlat de alți jucători și NPC-uri. Numeroase grămadă a fanilor Legend Liga, totuși, consideră că mecanicul acestei producții este mult mai simplu de stăpânit.

League of Legends Gameplay remorcă de către Nicritrian | Comunitate colaborată

Cum functioneaza? Pe suprafața Pro editorială echipament de clasă, puteți conta pe aproximativ 4-50 kl./ S în rezoluție de 1080p, cu setări de dimensiuni medii.

Cât costã? Și încă o dată - nimic. Jocuri Studio Riot Game disponibile complet gratuit, decid pe un model de afaceri bazat exclusiv pe Mikropłatnościach.

Rocket Liga

De multe ori m-am întâlnit opiniile că fotbalul este sportul extrem de pasiv, cu acțiuni jucat într-un ritm zburli și numărul simbolic de goluri. Dezvoltatorul Psyonix a venit cu o idee destul de nebună de a diversifica cel mai popular sport din lume prin utilizarea mașinilor cu rachete. Da, Rocket Liga este o variație a unui joc de fotbal în care meciurile are loc în spatele volanului mașinii. Echipele constau dintr-un număr maxim de patru jucători, iar principalele state ale obiectivelor ceea ce evident, câștigând un număr mai mare de goluri de la adversar, care poate fi și de alți jucători, și. Autorii oferă un sistem extins de personalizare a vehiculului, permițându-vă să stea accesoriile lor amuzant sau repainance în funcție de recunoaștere. Poate sună prosalic, dar pentru ore lungi.

Rocket League® - Remorcă de lansare a ediției colectorului

Cum functioneaza? Detalii reduse și rezoluție 720p în cazul celor mai sărace suprafețe pro (2017) traduse între 30 și 60 kl./ S. Jocul arată destul de mizerabil (printr-o paletă de culori contrastante, un efect științific puternic), dar este conservat plin de confort al jocului.

Cât costã? Prețul curent pe platforma Steam este PLN 71.99.

Lumea tancurilor

Cu alte cuvinte: Legendar Panzerkampfwagen VI Tiger și T-34 în acțiune. Lansat în 2010. Prin World de Wargaming of Tanks este probabil cel mai bun cvasi-simulator al bătălilor blindate care au văzut vreodată lumina zilei. Cel mai bun și cu siguranta cel mai popular. Producția va permite să preia conducerea uneia dintre sutele de modele de rezervoare, din diferite perioade ale secolului XX, care sunt împărțite în categorii care definesc gradul de eficiență de luptă și apoi să participe la o luptă în masă, site-ul sau una dintre mai multe facilitate de campanie, numite misiuni cu caracter personal. Titlul în același timp, favorizează puternic regularitatea de distracție, deoarece accesul la vehicule mai bune și piese de schimb necesită o colecție continuă de puncte de experiență. Și copacii de dezvoltare sunt separate pentru fiecare stat, astfel încât Summa Summarum joc poate lua pe infinit. Fanii spun că WOT este un hoț de timp crud.

Lumea rezervoarelor 1.0 - martie 2018: Remorcă de joc

Cum functioneaza? La setările pe termen mediu 1080p M3-7Y30 permis să genereze, mediu, 28 - 42 kl./ S. Localizarea spre setările scăzute, devine posibilă obținerea unui solid de 30 kl./ S, deși este o degradare clară a calității grafice.

Cât costã? Wargaming a decis să distribuie în modelul gratuit la joc, astfel încât să descărcă jocul este gratuit. Vom plăti pentru accelerarea vehiculelor de dezvoltare și premium. Este imposibil să se ascundă, acesta din urmă perturbă semnificativ echilibrul, dar fără o cheltuială financiară, pur și simplu joacă să joace.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gamingporadniki

Recomandat
Lasă Un Comentariu