Principal » Internet » # 5G_LAB - show-T-Mobile viitor prin 5G

# 5G_LAB - show-T-Mobile viitor prin 5G

Internet : # 5G_LAB - show-T-Mobile viitor prin 5G

Odată cu lansarea primului în Polonia, o rețea de 5G complet funcțională, T-Mobile începe un proiect care demonstrează capacitățile sale. În centrul orașului Varșovia, a fost creat # 5g_lab, în ​​care toți cei interesați de viitor pentru 5G poate afla cum această tehnologie ne va schimba viața.

7 decembrie 2018. Piața Paradei din Varșovia, Polonia T-Mobile a lansat # 5g_lab - centrul, unde operatorul prezintă o viziune a viitorului, pe care o vom putea folosi datorită rețelelor de generații a cincea. Aici, oricine este interesat va fi capabil să atingă tehnologia 5G în aplicații reale, experimentăm personal o posibilitate complet nouă pe care această tehnologie deschide o vreme pentru a vedea cum se va ajuta să formăm un viitor chiar mai bun.

Rularea primei rețele funcționale 5G din Polonia, astăzi creăm un viitor pentru întreaga societate poloneză. 5G nu este doar următoarea generație de rețele, chiar mai repede decât cea anterioară, dar o tehnologie de calitate complet nouă deschide noi oportunități pentru întreaga societate și economie. Rețeaua este o intervenție chirurgicală la distanță de cea de-a cincea cu precizie care depășește imaginația noastră și diagnosticarea precisă în îngrijirea sănătății. Aceasta este agricultura modernă, minimizând utilizarea substanțelor chimice și maximizarea productivității și industriilor inovatoare 4.0, în consecință - o economie modernă și competitivă - a declarat Andreas Maierhofer, CEO al T-Mobile Polonia - știm cum viitorul fiecăruia dintre noi va arăta prin 5G și această viziune pe care vrem să o împărtășim cu toți cei care decid să viziteze # 5g_lab - adăugat.

Datorită pozițiilor educaționale multimedia, utilizând cele mai recente soluții în domeniul realității virtuale și extinse, toată lumea va putea vedea cum va îmbunătăți tehnologia. Vom vedea, printre altele, o fermă care produce mulțumiri 5G sănătoase, alimente naturale, fabrică automată și o sală de operație, în care cele mai dificile operații efectuează un robot controlat de un chirurg situat la cel de-al doilea capăt al continentului. La fiecare vizitatorii vor avea posibilitatea de a ghida un oraș inteligent și de direcție sisteme SMART CITY în realitate virtuală va trebui să facă față unor situații de criză. În același timp, vom vedea cum vom sprijini utilizatorii de 5G, individuali în viața de zi cu zi, anticipând nevoile noastre și ne ajutăm să gestionăm casa sau să ne sprijinim la locul de muncă. Vizitatorii vor experimenta, de asemenea, modul în care divertismentul a viitorului va arata ca - in care vizionarea unui eveniment sportiv, ne putem găsi pe teren între jucători și fiecare joc pentru a observa din cele mai bune perspective posibile. Pentru fanii informațiilor tehnice pregătite care prezintă poziția celor mai interesante soluții tehnologice utilizate în rețelele de generație a cincea și simularea Activare se simt direct ca o rețea rapidă și fiabilă este de 5G.

Gândindu-se automat la 5G în mintea în primul rând, o rețea uimitoare de transmisie de date de viteză, care va oferi. De fapt, este doar una dintre numeroasele caracteristici ale rețelei de generații a cincea, care, lângă capacitate sau fiabilitate, face ca 5G să facă posibilele soluții pe care nu le-am râs recent și care ne vor face viața mai bună și mai ușoară - a spus Thomas Buzele, membru al consiliului de administrație al T-Mobile la tehnologie și inovare.

Scopul T-Mobile în crearea # 5g_lab a fost de a aproxima toate părțile interesate, indiferent de cunoștințele lor NT. Tehnologie sau interes în domeniul telecomunicațiilor. Posibilitățile oferite de 5G. De aceea, toate informațiile furnizate în timpul unei vizite la LabA sunt date într-un mod accesibil, sub formă de distracție, datorită cărora toată lumea se poate familiariza cu ei, indiferent de vârsta sau interesul pentru inovațiile tehnice.

# 5g_lab este situat pe pătratul defilar, de pe strada Marszałkowska. Deschis 7 zile pe săptămână, între 7 și 31 decembrie, de la 10:00 la 20:00. Introducere în centru este gratuită. # 5g_lab, de asemenea, în valoare de o vizită în afara orelor de funcționare a funcționării sale, pentru a vedea lumina arată vizualizarea afișată după întuneric pe fațada sa.

Vedeți mai multe despre: 5G.WP.EN

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet Internetbizone

Recomandat
Lasă Un Comentariu