Principal » Internet » 5 moduri de a utiliza o memorie USB

5 moduri de a utiliza o memorie USB

Internet : 5 moduri de a utiliza o memorie USB

Cu câțiva ani în urmă au fost forțați de memorie USB sau chiar un privilegiu - transferul de date, muzică, note, studii sau lucrări pentru imprimare. Astăzi, în epoca de acces cât mai larg la internet și pentru serviciile de discuri virtuale în nor, populare, până de curând pendrive „y își pierd încet popularitatea lor. Cu toate acestea, există mai multe utilizări, care cu siguranță va prelungi durata de viață a memoriei USB.

Dacă cineva are într-un sertar sau alt colț al casei, deși o memorie flash USB cu o capacitate de cel puțin 4 GB, își poate restabili viața și poate folosi câteva moduri interesante. Iată 5 exemple.

1. Instalarea distribuției Linux

Dacă cineva a instalat vreodată Linux și el este mulțumit de el, el știe ce oferă acest sistem. Desigur, susținătorii Windows pot avea unele preocupări legate de Linux, astfel încât să doriți să utilizați versiunea de încercare preîncărcată pe un DVD sau USB Stick. În această situație, nu trebuie să instalăm nimic - pur și simplu creăm așa-numitul USB live cu distribuția Linux și porniți-l pe un computer Windows.

2. Întregul sistem pe o memorie USB

Dacă ideea de a instala Linux pe o memorie USB este interesantă, atât mai bună este capacitatea de a instala direct sistemul de operare în memoria flash. Dacă doriți să utilizați același sistem pe mai multe computere menținând în același timp setări salvate, datele ETC., Putem folosi un pendrive cu o capacitate corectă în acest scop - de exemplu,. 16 sau 32 GB.

3. Pornirea aplicațiilor portabile

Pe Web, găsim mai multe programe portabile. Ce este asta? Ei bine, acestea sunt programe care nu necesită instalare și operează imediat după descărcarea și pornirea. Acestea nu pot numai programe antivirus, ci și jucători de fișiere multimedia, mesageri instantanee, instrumente de sistem și multe, multe altele. Întreaga colecție de astfel de programe poate fi stocată pe o memorie USB și apoi utilizați-le pe orice computer fără a fi nevoie de instalare.

4. Memoria USB ca memorie de operare

Dacă avem o veche pendrive cu o capacitate de cel puțin 4 GB, o putem folosi ca o memorie operațională. Este adevărat că nu va înlocui memoria RAM tradițională, dar dacă suma este dificilă, putem vota temporar pentru o soluție de substituție. În sistemul de operare Windows, găsim o funcție numită ReadyBoost, care utilizează majoritatea capacităților de stocare USB. Amintiți-vă, cu toate acestea, că nu se simt intotdeauna diferenta - cea mai mare capacitate de memorie și transferul de date mai rapid, cu atât mai bine.

5. Memoria USB ca protecție a calculatorului

Folosind un computer pe o companie cu mai multe persoane blande unele probleme. Putem profita de parola sistemului pentru contul dvs., dar o idee mult mai bună este să convertiți cheia de memorie USB tradițională la sistem. În Windows, putem folosi câteva programe dedicate în acest scop, în acest scop. Key logon Rohos.

Recomandat
Lasă Un Comentariu