Principal » Internet » 5 trucuri simple pe Android, ceea ce va face viața mai ușoară pentru noi

5 trucuri simple pe Android, ceea ce va face viața mai ușoară pentru noi

Internet : 5 trucuri simple pe Android, ceea ce va face viața mai ușoară pentru noi

Smartphone-uri și tablete Android face viața mai ușoară pentru noi, ajutor la locul de muncă și de a da mari oportunități pentru divertisment. Ele înlocuiesc adesea computerul popular, dar și televizoarele, console de jocuri portabile sau jucători multimedia. Din păcate, nu toți utilizatorii sunt conștienți de posibilitățile care sunt înapoiate cu Google. Următorul ghid în cinci puncte va demonstra modul de utilizare a dispozitivelor noastre mobile mai eficient. Acesta va permite să găsiți funcționalitățile ar putea să nu aveți concepte despre.

1. Cum să recuperați bani, pentru aplicația sau jocul de la Google Play, care după cumpărare, nu ne place?

Dacă în magazinul Google Play vom cumpăra un joc sau o aplicație, iar acest lucru nu va satisface așteptările noastre, nu este încă nimic pierdut. Într-un mod foarte simplu, putem recupera banii cheltuiți pe ea. Cu toate acestea, rețineți că nu avem mai mult de 15 minute de la momentul instalării sale. Pentru a da programul achiziționat, introduceți pur și simplu magazinul Google Play Și în fila acestui joc / aplicație alegeți opțiunea Restituire. O putem face atât de la un smartphone și un PC după ce vă conectați la contul nostru Google.

2. Telefonul a murit? Android îl localizează!

Uneori există situații pe care le pierdem lucruri diferite. Printre acestea, adesea smartphone-uri. De asemenea, se întâmplă că acestea sunt pur și simplu furate. Dacă aflăm că dispozitivul nostru preferat tocmai a dispărut din buzunar, nu este încă nimic pierdut. Le putem recupera. Cum? Software-ul special ne va permite să găsim receptorul. Cu toate acestea, trebuie să împiedicăm instalarea unei aplicații adecvate, deoarece sistemul însuși nu este pre-echipat. Unul dintre cele mai populare și mai simple de utilizat este Android pierdut. Vă permite să determinați cu precizie poziția dispozitivului. Nu este sfârșitul. De la nivelul calculatorului nostru desktop sau al laptopului, putem introduce un conținut care va fi afișat pe ecranul smartphone pierdut (adresa de reședință, numărul de contact, adresa e-Mied - "Zguba - vă rugăm să apelați "). Mai mult, putem bloca simultan receptorul prin stabilirea unui cod special. Ne va proteja de a fi expuși la costurile cauzate de utilizarea unui telefon de către persoane neautorizate.

3. Abilitatea de a instala de la distanță aplicația și jocurile.

Pentru a instala un joc sau o aplicație pe telefonul nostru smartphone, nu trebuie să avem deloc! Aceasta se poate distinge cu sute de kilometri distanță de noi. Tot ce trebuie să faceți este să accesați computerul cu Internetul și să vă conectați la contul Google. Cu nivelurile sale, intrăm Google Play Store Și căutăm software-ul Suntem interesați. Apoi apasa Instalare și gata! Aplicația selectată sau jocul va fi instalat automat pe telefonul smartphone nostru atunci când vă conectați la Internet. Adevărat că este ușor?

4. SMS de la computer?

Fiind acasă, deseori am pus un smartphone într-un anumit loc. Când vrem să scriem sau să citim un SMS, de fiecare dată când trebuie să ajungem la dispozitiv și să folosim o tastatură mică, care poate fi obositoare pentru o durată lungă de funcționare. Este o soluție. Dacă vă petreceți o mare parte a timpului în fața computerului, merită instalarea aplicației numite Airdroid, pe care le puteți găsi AICI. Nu numai pentru scrierea de la distanță și primirea SMS-ului. Datorită acestuia, adăugați, ștergeți sau editați contacte și descărcați sau salvați diferite tipuri de fișiere din memoria telefonului. Întregul este extrem de convenabil de utilizat și în principal liber.

5. Utilizarea Google Navigation și Google Harta offline.

După cum știți popular Hărți Google Disponibil și în versiunea Android. De ceva timp, Google a făcut, de asemenea, o treabă bună GPS navigație prin satelit Colaborarea cu aceste hărți. Singurul dezavantaj este că atunci când folosim trebuie să avem o conexiune activă de Internet tot timpul. Dacă plecăm în străinătate sau în locul unde pur și simplu nu are o gamă, folosirea navigației devine imposibilă. Există o cale! Dacă știm în fiecare scop înainte de a ieși în călătorie, putem pregăti în mod corespunzător. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați Clipping-ul Google Google corespunzător în memoria telefonului smartphone și apoi să le utilizați modul offline. Pentru a face acest lucru, selectați zona corespunzătoare cu degetul și alegeți din opțiune Distribuiți offline. Putem salva orice număr de zone în acest mod și putem crea o grilă destul de mare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu