Principal » tehnologii » 5 cele mai bune jocuri de curse android

5 cele mai bune jocuri de curse android

tehnologii  : 5 cele mai bune jocuri de curse android

Jocurile sunt un element esențial al celor mai recente telefoane inteligente și tablete cu Android. În rețeaua vom găsi zeci și chiar sute de mii de titluri gratuite. Ventilatoarele de mare viteză, cu un amestec de benzină de mare octanică și concurență acerbă nu au cu siguranță nici un motiv să se plângă, pentru că Android este, de asemenea, o mare platformă pentru jocurile de curse. Cu toate acestea, pe care unul să aleagă? Sub clasamentul a cinci, în opinia noastră, cele mai bune jocuri de curse pentru dispozitive Android. Printre acestea se află amândoi un simulatoare mai realiste și arcadówki complete.

Asadar, hai sa incepem Real curse 3, ale căror creatori sunt domni de la Arte Electronice. Acest titlu va merge cu siguranță la istorie ca fiind nu numai unul dintre cele mai bune jocuri de curse pentru telefonul dvs. smartphone, ci ca unul dintre cele mai bune curse deloc. La început, corpul de iluminat audiovizual. Se află la cel mai înalt nivel - avem de-a face aici cu texturi complete 3D, cu o mulțime de detalii care se potrivesc cu climatul de muzică și efecte sonore realiste. Mai mult, în joc găsim doar mașini licențiate, care sunt peste 50 de ani și tot timpul sunt adăugate noi. Ne vom întâlni cu branduri, cum ar fi Proschan, Pagani, Lamborghini, BMW, Audi si multe altele. Traseele sunt, de asemenea, similare cu cele cunoscute din lumea reală. Merită acordarea atenției asupra realismului vehiculelor de conducere - acest lucru la jocul mobil este foarte bine. În mod evident, ne simțim dacă mergem cu mașina anterioară sau cu roți din spate, simțim diferențele de putere și vedem motorul caracteristic "kick " turbo după înșurubarea pe cifra de afaceri corespunzătoare. Gameplay-ul ne poate lua ore lungi - se datorează în primul rând numeroaselor rase unice și modului de carieră. Jocul este complet gratuit. Cu toate acestea, dacă vrem să accelerăm anumite activități de servicii sau mai repede pentru a obține noi părți, trebuie să folosim sistemul de micropayment.

Un alt joc pe lista noastră, termeni audiovizuali la fel de bine, dar îndreptat către un destinatar ușor diferit Asfalt 8: Airborne. Acest lucru, spre deosebire de reale de curse 3, este o arcadă tipică '. Deci, nu există nici o chestiune de comportament realist al mașinilor. Acest lucru, totuși, poate fi Trump! Ne vom întâlni aici cu câteva duzini de salturi metrice, zboruri peste autostradă, explozii, numeroase accidente și câteva secunde de slidență aproape pe fiecare arc. Acest tip de echitatie este o mulțime de distracție și va permite pentru distracție în timpul liber. Jucătorul jucătorului cu Gameloft Printre altele, 47 de mașini licențiate, printre care putem găsi mașini, cum ar fi Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX sau Pagani Zonda R. În plus, există un total de 8 sezoane cu până la 180 de curse în modul de carieră. Nu a existat nici un mod multiplayer, unde ne vom confrunta cu jucătorii din întreaga lume.

A treia poziție ocupă Hill urcând curse. Jocul este complet diferit de cele două descrise mai sus. Este important faptul că cele mai înalte echipamente de valabilitate este necesară pentru funcționarea sa - aproape fiecare smartphone se poate descurca fără probleme, inclusiv procesoare de o zi acum câțiva ani. Două-dimensional, grafica extrem de simplu și sunete sporadice nu percepe procesorul și nu necesită o cantitate mare de memorie RAM. Cu toate acestea, nu este obligatoriu un activ audiovizual al acestui titlu și redarea. Dacă încercăm o dată, nu ne rupe de pe ecran pentru ore lungi! Sarcina noastră este de a învinge ca cea mai lungă distanță în vehiculul ales de noi. Cel din pasajul la conducere poate fi îmbunătățit și pregătit pentru accesorii suplimentare. Datorită acestui fapt, ea devine mai rapidă și mai eficientă în domeniu, puteți depăși obținerea unor creșteri mai mari și a distanțelor crescânde. Creatorii ne dau la dispoziție un total de 11 nivele diferite (sat, luna, deșert, iarnă etc.), sistem de control simplu și intuitiv și mai multe tipuri de vehicule.

Când scrieți despre cele mai bune jocuri de curse de pe platforma Android, nu puteți uita Pocket Rally. Acest titlu este un alt sezon câștigă un grup mai mare de fani. Acest lucru se datorează în primul rând modelului bine mapat și fizicii de conducere, design grafic foarte bun și variate. Întregul se bazează pe motorul unității, care, cu utilizarea corectă, oferă mari oportunități. Vom alege de la mai multe mașini licențiate (în cea mai mare parte curse și off-road) și trasee variate, oarecum ca cele cu care ne întâlnim în timpul unei serii de WRC. Sistemul de control este foarte sensibil, dar în același timp confortabil și după mai multe rase nu va provoca probleme. Titlu ambițios pentru jucători ambițioși!

La sfârșitul clasicului genului, adică Carmageddon. La un moment dat a fost unul dintre cele mai controversate jocuri de pe piață. În anii '90, unele țări au fost eliminate de pe piață din cauza prea multă brutalitate. Acum a fost mutat în Android pentru a se bucura de fanii vechi și pentru a câștiga jucători noi. Portul ei a luat echipa originală, motiv pentru care întregul arată aproape identic cu versiunea PC. Sarcina jucătorului în principal pe atingerea linia de sosire. De-a lungul drumului, totuși, ne vom confrunta cu rivali agresivi. De asemenea, vor fi dezalinite, pentru care obținem puncte și timp. Controlul a fost adaptat special pentru ecrane touch, făcând jocul extrem de confortabil. Carma gratuit Acesta este unul dintre titlurile în care trebuie doar să jucați!

Recomandat
Lasă Un Comentariu