Principal » Gaming » 5 cele mai bune jocuri online cu zombi în rolul principal

5 cele mai bune jocuri online cu zombi în rolul principal

Gaming  : 5 cele mai bune jocuri online cu zombi în rolul principal

Zombie tema este extrem de populară în cultura pop - sunt create benzi desenate, serii, filme și jocuri video. În sectorul de jocuri online, nu lipsește producția cu zombi în rolul principal. Vă prezentăm un rezumat subiectiv al celor 5 cele mai bune titluri de acest tip. 

Pârâu 

Breach-ul nu este un joc tipic zombie. Cel mai adesea parcela de acest tip de producție este plasat în lumea post-apocaliptic. Jucătorul explorează orașul și luptă cu următoarele valuri de zombie. În cazul încălcării, elementelor de ficțiune științifică cu tema Zombie. 

Jucătorul intră pe pielea unei îndrăzneți, a cărei sarcină este de a verifica ceea ce se întâmplă pe o navă spațială cu care conectivitatea a fost pierdută. Se pare că echipajul navei transformat în zombi și monștri diferite au apărut în sectoare ulterioare ale mașinii imens. Un jucător, înarmat cu dinți, lupte cu zombi și descoperă mai multe fragmente de puzzle de poveste. 

IMPARAR ZOMBIAL

Zombie Impaler este un joc de arcade ușoară, cu elemente logice în care hoardele care rulează zombie nu ne atacă. De data aceasta sunt încă un scop, iar sarcina noastră este de a vă îndrepta în mod corespunzător al artei pentru a le elimina.   

În Zombie lui Tepes, este necesar să se stabilească în mod corespunzător săgețile traiectoriei de zbor și de a regla forța prin lovirea corespunzătoare. Jocul are un, grafic atractiv desen și o mare animație. Cifrele zombie au fost făcute cu mare grijă și idee. Stratul de pregătire tehnică este unul dintre cele mai mari avantaje.

Frontiera moarta

În opoziția față de zombie, Impalerul stă mortal Frotnier, care nu este producție pentru câteva minute. Este un MMO dependență încorporat într-o lume post-apocaliptică în care cadavrele vii trăiesc pe fiecare stradă.

Jucătorul creează un erou în ceea ce privește aspectul și abilitatea și se mișcă să exploreze orașul compus de zombie. Dead Frontier este un MMO clasic în care colectăm articole și bani, cumpărăm arme mai bune și mai bune și facem diferite sarcini. Experiențele ulterioare pe câmpul de luptă, creșteți nivelul nostru de experiență. 

Deși o parte a jocului are loc în browser ca o pagină web, o luptă cu un zombie este un joc arcade - Unitatea de unitate grafică tridimensională a permis să creeze o lume plină de detalii evocatoare.

Dead Zed

Moarta Zed este o propunere pentru cei cărora le plac jocurile online spectaculoase - acest shooter tri-dimensională cu un strat audiovizual rafinat. 

Mecanica jocului este simplă - aceasta este o viziune tipică sau un joc pe care nu îl putem controla eroul și numai vederea armei în care este echipată. Sarcina jucătorului este de a lupta împotriva valurilor de zombi care încearcă să-și facă ferma. Deși jocul nu este inovator, a fost realizat cu atenție la cel mai mic detaliu, ceea ce face distractiv bine pentru câteva momente libere.

Zomboton

În sectorul jocurilor online veți găsi perle făcute cu spiritul de jocuri India India. Singurul dintre aceste titluri este Zomboton - un joc stilistic străpuns care combină elemente de platforme cu un joc de acțiuni.

Scopul este simplu - trebuie să eliminăm adversarii care zombie. Pentru a face acest lucru, explorăm etapele proiectate în mod deliberat. Marele avantaj al zombotronului este un mare design grafic asociat cu cele mai bune jocuri independente vândute, de exemplu. pe platforma de aburi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu