Principal » tehnologii » 5 cele mai bune jocuri pe comprimate Android

5 cele mai bune jocuri pe comprimate Android

tehnologii  : 5 cele mai bune jocuri pe comprimate Android

tablete Android sunt dispozitive extrem de populare astăzi. Se datorează în primul rând funcționalității oferite pentru bani relativ mici. Aceste dispozitive inteligente sunt, de fapt, foarte adesea în măsură să înlocuiască ambele computere, console de jocuri și playere multimedia avansate. Și toate acestea adesea în cantitate de doar câteva sute de zloți. Unul dintre principalele avantaje ale tabletelor, în raport cu smartphone-urile ușor mai mici, este calitatea imaginii. Ecranele de 7-10 inch pot fi acum afișate cu succes în rezoluția Full HD și, în unele cazuri, chiar mai mare. Rezultatul este că imaginea este mult mai clară și mai multă diagonală oferă posibilități suplimentare la redarea sau utilizarea diferitelor tipuri de aplicații. Următorul text este o colecție, în opinia noastră, cele mai bune jocuri de tablete Android. Jocuri care utilizează pe deplin avantajele acestor dispozitive - dimensiunea ecranului, rezoluția imaginii și controlul mai ușor.

Ninja al fructelor

Titlul popular, gratuit de fructe ninja a mers la primul foc. Un joc cunoscut pentru toate fanii de divertisment electronic care au dispozitive portabile Android. Sarcina unui jucător este cât mai repede posibil și, mai presus de toate, tăierea precisă a fructelor pe ecran. În același timp, să aibă grijă de diverse obiecte periculoase (de exemplu, bombe) ale căror rezultate de distrugere în finalul jocului. Aici, tabletele vin pentru a obține un rezultat mai bun. Datorită ecranelor mai mari, nu vom face multe greșeli în timpul jocului, în special la niveluri mai înalte în care fructele sunt din ce în ce mai mult și adesea greu de lovit.

FIFA 14 de către sportul EA

De data aceasta ceva pentru fanii sportivi, și mai presus de toate pentru bilele lovite. Vorbesc aici, desigur, cu cea mai recentă eliberare mobilă a seriei FIFA. EA Sport a decis să împărtășească cea mai recentă parte a nota 2014 sub forma gratuită de a juca. Aceasta înseamnă că jocul este complet gratuit. Cu toate acestea, dacă vrem să obținem acces la anumiți aditivi, noi stadioane, jucători sau puțin mai rapizi decât concurenții, va trebui să plătim pentru bani reali. De ce FIFA 2014 și tablete? Aici este, de asemenea, în principal despre sistemul de control. Pe ecranul mare, comprimatul este mult mai ușor de manevrat jucători mici, o varietate de opțiuni dintr-un meniu extins devine, de asemenea, mai simplă. În plus față de jocurile obișnuite de fotbal, FIFA 2014 oferă, de asemenea, funcții manageriale extinse. Făcând clic pe opțiunile individuale de pe ecranul smartphone-urilor mici, uneori enervante. Pe tabletă, nu vom avea probleme cu cele mai mici probleme.

Păsări supărate

În locul trei, seria Păsări Angry a aterizat în lista noastră. Exact, aceasta nu este una dintre părți și o serie întreagă de jocuri cu păsări Wkurzonymi în rolul principal. Tabletele dau multe oportunități mult mai mari atunci când vine vorba de urmărit în timpul jocului, ceea ce este mult mai plăcut și nu atât de frustrant, deoarece uneori are un loc în care jucăm pe un smartphone mic. Mai mult, toate părțile sunt disponibile în rezoluție HD. Numai pe un ecran mai mare de 7-10 inch suntem capabili să apreciem pe deplin calitatea graficelor în rezoluții mai mari. Nici un alt diferit nu va fi în cazul păsărilor populare furioase.

GTA vice City

Un alt titlu clasic. De data aceasta, totuși, acesta este un joc transferat de la PC-uri și o consolă de jocuri. GTA Vice City este un succes de necontestat atunci când vine vorba de jocuri de acțiune. Ne ocupăm de tot ceea ce ar trebui să caracterizeze acest tip de titlu - o poveste bună, o lume uriașă, deschisă, misiuni laterale, o mulțime de violență, haine de mașină, jafuri etc. Desigur, GTA Vice City este o poziție pentru jucătorii adulți. Jocul este mult mai bine să privești în tabletă. Este în primul rând datorită numărului mare de detalii și un sistem complex de control. Ecranele mari vor facilita foarte mult distracția și vă vor bucura de joc.

Asfalt 8: Airborne

ASPHALT 8: Airborne este o propunere în primul rând pentru nivelurile de adrenalina la nivel înalt și combustibil parfum de mare absorbat. Unele dintre cele mai bune din istoria jocurilor mobile. Grafică excelentă, setare audio excelentă, zeci de mașini licențiate și diverse trasee și concursuri. Este totul pentru descărcare gratuită. Dacă aveți un comprimat cu cel puțin un procesor de 2 nuclee și aproximativ 1GB de memorie RAM este cel mai recent asfalt este o necesitate. Gameplay pe tablete ia pe Blushes aici. Dintr-o dată, se pare că în timpul mersului vom vedea toate o mulțime de detalii noi, efectele sunt mult mai spectaculoase, iar controlul se pare mai precis. Trebuie să recunosc că GameLoft creează asfaltul 8: Airborne se gândea cu siguranță despre jucătorii echipați cu ecrane HD.

Recomandat
Lasă Un Comentariu