Principal » Internet » 4K Slideshow Maker1.6.1.938

4K Slideshow Maker1.6.1.938

Internet : 4K Slideshow Maker1.6.1.938

4K Slideshow Maker este o aplicație simplă pentru crearea de spectacole de diapozitive din fotografiile noastre. Datorită acestuia, ușor și rapid creați un spectacol profesional cu tranziții și muzică în fundal.

4K Slideshow Maker are o interfață foarte ușor de Master, ceea ce face posibilă începerea chiar și cu serviciul său. Lucrul cu programul începe cu importul de imagini prin tragere și picătură sau indicând manual locația. De asemenea, este posibil să importați fotografii din cont pe Instagram. După adăugarea de fișiere, avem ocazia de a previzualiza modul în care spectacolul va avea grijă de salvare.

Filmul poate fi mai atractiv prin adăugarea de muzică la ea. O caracteristică interesantă este detectarea feței, care vă permite să evitați să plângeți fotografiile. Lucrarea finalizată poate fi redată la o calitate foarte înaltă - rezoluția maximă este de 4k. În preferințe, putem schimba, printre altele, formatul fișierului video țintă, proporțiile sale, un singur timp de afișare a fotografiilor, timpul de trecere și setați locul în care programul trebuie să salveze diapozitive gata.

4K Slideshow Maker este un simplu de manevrat de aplicație. Verificați excelent dacă vrem să prezentăm fotografii cu prietenii dvs. într-o formă ușor originală decât fișierele obișnuite. Programul este disponibil gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu