Principal » Internet » 4K 120 FPS pe PS5 și Xbox Series X dreapta. Iată ce aveți nevoie pentru a avea un televizor

4K 120 FPS pe PS5 și Xbox Series X dreapta. Iată ce aveți nevoie pentru a avea un televizor

Internet : 4K 120 FPS pe PS5 și Xbox Series X dreapta. Iată ce aveți nevoie pentru a avea un televizor

O nouă generație de consola curelei. Sony și Microsoft a anunțat că PlayStation 5 și Xbox Seria X va fi capabil de a încărca imaginea în 8k, și chiar oferă gameplay-ul în 120 FPS. Interesant, Microsoft a arătat deja cu privire la exemplul de unelte 5, că noua sa consolă este aproape de asigurarea unei astfel de lichidități atunci când grafica în 4k și nivelul detaliilor mai mari decât PC ultra. Dacă una dintre cele mai avansate jocuri din punct de vedere tehnic a generației curente este capabilă să ofere astfel de parametri, poate fi presupus în siguranță că vor exista mai multe. Este foarte posibil ca și pe Xbox Series X și PlayStation 5 să fie create o parte a titlurilor, în special a celor independenți care vor pune pe un astfel de gameplay. Fie că vom experimenta 4K în 120 FPS va depinde de televizor și un standard valabil, care încă nu a difuzat.

Xbox One X a permis un gameplay de 120 Hz în 1440p. Care sunt beneficiile?

Obținerea unei imagini în 120 Hz a fost deja posibilă pe Xbox One X, de exemplu pe televizorul Samsung Qled cu suport Freesync. Speriat, cu toate acestea, a declarat că pentru această consolă, o astfel de imagine răcoritoare a fost posibilă numai la 1440p (permite HDMI 2.0). Deoarece cele mai multe jocuri noi consola Microsoft phloem în rezoluția nativă 4K, sau aproape că a întrerupt anterior în favoarea... Deci ce?

Xbox Next-Gen funcțiile disponibile Astăzi: 120Hz / VRR pe Xbox One... Ce fac de fapt?

Desigur, jucând jocurile al căror motor a fost construit pentru un maxim de 60 de FPS (deși cele mai frecvent 30 de FPS) nu vor face ca acesta să funcționeze în mod magic mai uniform. Cu toate acestea, merită, de asemenea, să înțelegem o astfel de relație că cu atât mai mare este reîmprospătarea acestui nivel inferior al întârzierilor (așa-numitele. Lagul de intrare). Și acest lucru cu titluri arcade cu ritm rapid și jocuri stabilite pe multiplayer poate fi crucial.

În plus, există încă jocuri cu cușcă deblocată. Ce înseamnă? Că imaginea jocului poate fi redată în două ferestre: 16 ms și 33 ms alternativ, în funcție de faptul dacă jocul ajunge mai aproape de 60 (16 ms) sau 30 fps (33 ms). Acest lucru este, din păcate, introdus de așa-numitul. Judder, care afectează în mod direct controlul lichidității. Cu toate acestea, atunci când începem jocul încercând să ajungem la 60 FPS în modul de 120 Hz, a treia fereastră intermediară 25 ms are loc. Și va alinia diferențele și va face ca gameplay mult mai stabilă.

4K 120 FPS pe console? Aveți nevoie de HDMI 2.1

HDMI Standard 2.0 permis doar pentru un gameplay de 120 Hz la rezoluție de 1440p. Situația este, cu toate acestea, maruntite la HDMI 2.1, care, pentru prima dată, a introdus LG la televizoarele sale OLED din 2019. Acest nou standard HDMI oferă m.în. Suport pentru rata de reîmprospătare de 120 Hz la rezoluție 4K, deci dacă jocul "ca" 120 fps, este pe un astfel de ecran, va fi capabil să vadă și să aprecieze.

Așa cum am menționat mai sus, referindu-se la Gears 5, suntem la un pas de a obține 120 FPS la 4K în jocurile moderne. Mulțumită lui Xbox Series X și PlayStation 5 pentru prima dată vom putea experimenta un astfel de joc de lichiditate pe console. Nu spun că va fi un nou standard, dar este aproape sigur că unele titluri vor fi disponibile în acest fel. Iar efectul poate fi uimitoare, pentru ca să fiu sincer joc la Doom Etern pe Xbox One X în 60 FPS am simțit că acest joc ar dezvolta-mi aripi (demonice) în 120 FPS. Deci, ceea ce avem nevoie de un televizor de pe cele disponibile pe piață sau anunțat pentru acest an pentru a vă bucura de 4K și 120 FPS?

Datorită HDMI 2.1, suport 120 FPS și reducerea întârzierilor controlerului, redarea pe Xbox Series X va fi foarte confortabilă, foto. Xbox

Dacă preferați Samsung, acest HDMI 2.1 Veți primi în toate televizoarele NOI 8K QLED pentru 2020, deci acestea sunt modele: Q950ts, Q900ts și Q800T (aici sunt prețurile lor europene). 4K și 120 FPS furnizează, de asemenea, modele Q90 Qled 4K și Q900r Qled 8K din 2019, deși numai cu culori mai grave de prelevare 4: 2: 0, deoarece aceste seturi TV utilizează HDMI 2.0.

Fanii LG ar putea deja să se protejeze pentru viitor, în 2019, atunci când OLED TV: B9, C9, E9 și W9 și LCD Nanocell 4K: SM98 si SM90 au fost echipate cu porturi HDMI 2.1. De la 2420 TV a anunțat pentru anul 2020, în mod natural toate OLED 4K modele, sau BX, CX, GX, RX si 8K, ZX, va furniza HDMI 2.1. În plus, acest conector va fi pe televizorul LCD Nanocell 8K: Nano99, Nano97 și Nano95.

În cazul Sony, HDMI 2.1 va intra ca standard pentru modelele LCD selectate. Modele specifice care suportă 4k la 120 FPS sunt LCD Sony 8K: ZH8 și ZG9 și Sony XH90 (4K). Sony nu a dezvăluit încă întreaga gamă de produse OLED pentru 2020, deoarece este foarte probabil ca mai multe modele ale acestei companii să fie echipate cu HDMI 2.1.

Televizoarele Panasonic OLED din 2020 nu vor avea porți HDMI 2.1, în schimb, vor sprijini funcțiile selectate cu HDMI 2.1. Modelul HZ2000 este de a asigura 4K la 120 FPS, deși va fi, probabil, la prelevarea de probe de limitare a culorilor.

TCL a anunțat anterior că în acest an va introduce primele televizoare cu suport HDMI 2.1. Compania chineză nu a furnizat încă informații suplimentare despre acest subiect.

Philips intenționează să intre televizoare cu HDMI 2.1 numai după începerea consolei viitoare de generare, care poate fi înțeleasă în total. Nici un televizor de la această companie la 2020 nu acceptă acest standard. În cele din urmă, merită subliniat faptul că sprijinul 4K la 120 FPS este doar una dintre numeroasele funcționalități care oferă HDMI 2 pentru a oferi.1, deși probabil cel mai important.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Oktgamingsmart acasă

Recomandat
Lasă Un Comentariu