Principal » Internet » 4Chan lupte cu cenzură automată. Google va ratifica cuvântul "Google "?

4Chan lupte cu cenzură automată. Google va ratifica cuvântul "Google "?

Internet : 4Chan lupte cu cenzură automată. Google va ratifica cuvântul

Google a fost recent în creștere mai mult și mai mult pentru a ridica favorite în „oameni buni “. Nu este nimic pe care Nowymkomunikatorze alo conversațiile noastre vor fi utilizate pentru educație și mulțumire Cyfrowegoasystenta de aplicare a legii. introdus recent introductivă pentru agenții de publicitate YouTube, care se va dovedi conținutul crearea de conținut va pierde finanțarea din anunțuri și Heoes run-profil încurajarea notificării reciproce. Acesta tanges cu o nouă inteligență artificială numit JigSawconversation, care are drept scop de a automatiza cenzura, comandanții de mutare care sunt „ofensator “. Și cum rămâne cu libertatea de exprimare?Unii susțin că libertatea de exprimare nu se aplică corporațiilor, în cele din urmă o "proprietate privată ", pe care Google îl poate Robićto la ceea ce dorește. Celebrul ImageBoard 4chan are o opinie diferită cu privire la acest subiect.Iată operațiunea Google, a cărei scop este de a face un rău de googglade la nivel de semantică. Singura modalitate spre Google

..

Blocarea Google.

Jigsaw Conversation AI utilizează tehnicile mașinii Învățarea pentru a detecta automat ceea ce Google numește difuzorul: sexismul, rasismul, homofobia, transfobia, islamofobia, imigrandofobia amenințări Iinny la internet de la care Google ar dori să vadă. Acum Jigsaw a atins mult mai mare decât orice filtru de operare pe lozincile și viteza imposibil de realizat prin alegeri umane. Această tehnologie Google 'A vă permite să combateți troll-urile mele Ihejteric aproape un mod real: comentariile lor vor fi detectate și eliminate, Aonyi Sami - blocat.

După antrenament pentru peste 17 milioane de comentarii de limbă engleză (deocamdată), conversația AI va recunoaște astfel de cuvinte ca "Nigger ", "FAGOT ", "tranny " în diferitele lor mutații, adică utilizatorul ca on-line persecutor.Care conțin astfel de cuvinte de blog-uri nu vor fi în rezultatele Google, în practică, în practică, tot conținutul ofensator de pe Internet folosit, va fi împins la nișă în cazul în care acestea nu vor fi bate nimic ochii. Nu este surprinzator, żezwiązane mass-media mainstream americane de justiție socială, cum ar fi ordinară sau nu a putut lauda sztucznegucenzora.

Sursa: 4Chan.Org

Cât de ușor de ghicit, oceanul principal al trolls, sursa tuturor memelor originale ale acestei planete - orimageboard 4chan.Org - nu a reacționat cu comparativ. Anonimul axat în jurul tabletei / pol / după cum a sugerat mai întâi o operațiune pe viclenia ferrisiană. Skorogoogle dorește să blocheze cuvintele și oamenii pentru utilizarea acestor cuvinte, impactul Ażadnego nu are mecanisme de blocare, aceleași cuvinte pot zajmijmysię? În cele din urmă, aceste limbi sunt create de limbă.Lăsați Google să fie forțat să blocheze cuvântul "Google ".

Cel mai ofensator, cuvânt limbaj rasist, „cioara “ - adică „Czarnuch “, cuvântul Google va fi urmat. De fiecare dată când un trollchcody ar scrie ceva rasist despre negru, voi scrie doar Google. Exemple sunt de fapt neplăcute:! „(“ Deși există nouă ori mai puțin, ei a lua mai mult de jumătate din crime în America „). Google ar trebui să fie o nouă față a rasismului.

Sursa: 4Chan.Org

Desigur, nu doar un singur cuvânt va fi tratat, astfel: practic toate problematice pentru războinici despre justiție cuvinte de succes sunt pentru a primi un sunet nou, cel mai frecvent brand-. Skype-ul evreului, galbenul este Bing, homosexual și liberalii și democrații sunt "vânzătorii".

Infecția cu Wirana începe să poarte fructe, Wkomentarzach pe YouTube, reddit, și la același 4Chechimageboardacac, și chiar în Media mai civilizată Zaczynamówić despre Google în contextul a ceea ce nu era încă dopomyślenia. Ce poate face Google pentru a vă salva marca?Blocați toate acestea pur și simplu nu pot fi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu