Principal » Internet » 365Scores - scoruri live de fotbal

365Scores - scoruri live de fotbal

Internet : 365Scores - scoruri live de fotbal

Scoruri 365 de rezultate Live este o aplicație care ar trebui să vă ofere fanilor sporturilor care caută informații despre echipele preferate și ligile din întreaga lume. Vom folosi programul pe iPhone 'ACH și iPad-uri care funcționează sub controlul sistemului de operare iOS 8.0 sau mai nou.

După instalarea aplicației, așteptăm un proces destul de lung al configurației sale sub nevoile noastre. Primul pas va fi alegerea unei discipline sportive preferate și putem alege de la m.în. Fotbal, baschet, volei și tenis. Cu toate acestea, atunci când decidem asupra unei singure discipline sportive, programul ne va cere dacă vrem să primim informații despre alte sporturi pe care le-am omis.

Următorul pas va fi alegerea ligilor sportive dintr-o disciplină dată pe care am ales-o mai devreme. Fanii polonezi ar trebui să fie fericiți că echipele au o alegere. Polonia Ekstraklasa și prima ligă de fotbal, precum și meciurile naționale. Alte ligi străine sunt de asemenea selectate pentru alegere. Divizia Spaniolă Primera și Premier League.

În pasul următor, putem configura notificările push că aplicația ne va trimite când este marcată de noi ca o echipă preferată va fi np. Ea a jucat un meci sau ceva interesant în viața ei se va întâmpla. Există, de exemplu, pentru a alege de la. mementouri despre începutul meciului, cu cărți roșii și galbene, despre obiectivele marcate etc.

De asemenea, putem naviga informații despre cluburi și jucători, răsfoiți materialele video și intrările de social media pe cluburi din întreaga lume. Totul este dat într-o haină grafică foarte transparentă și aranjată pe baza navigației intuitive, datorită utilizării cererii va fi o plăcere pură. Iar impresia generală bună de la utilizarea programului nu strică și anunțurile afișate în ea. Le puteți dezactiva, plătiți o dată o dată. 4 euro.

Recomandat
Lasă Un Comentariu