Principal » Internet » 360 Gains Total Security "Firewall " și modul de protecție a browserului

360 Gains Total Security "Firewall " și modul de protecție a browserului

Internet : 360 Gains Total Security

Chineză Qihoo tocmai a lansat o nouă versiune a aplicației de siguranță liber 360 Total Security. Programul a câștigat deja popularitate datorită atât eficacitatea, cât de mare și de încărcare redusă, acum utilizatorii săi au mai multe motive de satisfacție: producătorul a adăugat un firewall și un modul de protecție browser web pentru pachetul.

Interesant, imediat după instalarea noii versiuni a setărilor firewall oriunde nu veți găsi. Qihoo a decis să facă acest modul complet opțional. După trecerea la unelte suplimentare, vom vedea opțiunea de instalare a firewall. Acest lucru se dovedește a fi un produs extern, aplicația de sticlă creată de Securex. Cu siguranță nu toată lumea va dori o astfel de soluție, precum și posibilitatea barajului, dar producătorul a lăsat încă un utilizator de lacune să folosească un firewall complet diferit, care nu este o idee rea.

[1/2

Glasswire deviază semnificativ de ceea ce puteți utiliza folosind pachetele altor companii. Această aplicație destinată în principal pentru monitorizarea activității de rețea și navigarea statisticile asociate cu acesta. Fereastra principală a fost împărțită în patru file: Primul generează o diagramă de activitate a rețelei și vă permite să verificați aplicațiile individuale. Al doilea este firewall-ul, care indică conexiunile active actuale și oferă o previzualizare a gazdei, cu care aplicațiile. A treia filă afișează statistici privind numărul total de date descărcate și trimise, datorită acesteia vom afla care dintre programe primesc cele mai multe date cu care suntem cei mai des conectați și, de asemenea, din protocoalele pe care le folosim. Ultimul din marcajele sunt notificări, deci informații despre ceea ce se întâmplă în rețeaua noastră.

Programul este foarte clar și automatizat - returnați atenția noastră numai în cazul detectării activității de rețea suspecte. Dacă este necesar, vă permite să blocați un anumit program, dar nu găsim aici sau zone de rețea sau posibilitatea de a crea reguli avansate. Firewall-ul folosit de Qihoo ar trebui, prin urmare, să fie tratat ca un produs pentru aplicații foarte simple. În multe cazuri, cea mai bună alegere va fi Firewall Windows (care de sticlă după instalare este încă activă) și, de asemenea, concurenții Darmowi cu o interfață grafică mai convenabilă, cum ar fi privatFireWall.

[1/2

Firewall-ul, totuși, nu este singurul element care a venit la noua versiune 360 ​​Total Security. Altul este o protecție a browserului. Utilizatorul poate selecta aplicația utilizată, apoi blocați pagina de pornire și motorul de căutare. Acest lucru împiedică modificările neautorizate de la aceste elemente introduse de software-ul terț. O altă caracteristică nouă este protecția împotriva ransomware, cum ar fi CTB-dulap: În mod prestabilit, modul activat oferă acces la datele noastre personale (documente, imagini sau fișiere PDF) numai de încredere, aplicații benigne. Producătorul laudă, de asemenea, numeroase amendamente în componentele responsabile pentru curățarea și accelerarea sistemului de operare.

Deși chinez Qihoo înșelat în testele antivirus, este imposibil să treacă nepăsător lângă cererea. Cu o configurație adecvată, programul este extrem de eficient în lupta împotriva dăunătorilor, iar toate acestea se datorează posibilității de a include un total de până la cinci motoare de scanare (inclusiv soluții valoroase Avira și Bitdefender). Știrile introduse în ultima versiune nu sunt inovați, dar arată că vă puteți îmbunătăți și puteți oferi în continuare cererea gratuită. Puteți găsi cea mai recentă versiune de securitate totală 360 în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu